• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr size ihtiyacım varrr!!!!!

tilsim0104

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
30
0
86
senelerce takip ediyorum sizleri... nişandır düğündür herşeyi sizden öğrendim.. kısaca sizinle olgunlaştım diyebilirim.
uzun yazmak istemiyorum kısaca şöyle anlatayım... 5 aylık evliyim ve hepimizin geçmişte yaşadığı ilişkiler vardır. eşiminde benden önce sevgilisi vardı ama saplantılı şekilde seviyormuş kız.. ( kız değil tabi eşim 28 yaşında şuanda ve 3 sene önceki sevgilisi boşanmış ve en büyüğü 16 yaşında olan iki erkek çocuğu var) ailesi kabul etmediği için kendisini sorumluluk alamayacığı için ayılmışlar...
Ama ben herzamn tedirginim bir olay oluyor laf sokuyorum hemen o ilişkisi ile alakalı.. çünkü düğünden önce evlenme diye yalvardığı bir sürü msj attı eşime, bilgim var hepsinden... en sonunda eşim gecenlerde dediki sen bu şekilde sadece bizi üzersin kendini yıpratırsın bir daha sakın bu konuyla ilgili bişey söyleme dedi. istersen psikolojik destek bile alalım dedi. şimdi benim aklımdan çıkmıyo ve ne yapıcam bilmiyorum. bir tartışsak hemen aklıma geliyo orda bekleyen biri var onu gibi geliyo... gurur yokmu bu kadınlarda aileden çocuklarından utanma yok mu biliyorum yaa.... sizce nasıl düşünmekten vazgecebilirim yardım edin nolurrr...

canım eşine güveniyorsan problem yapma derim ya da eşin numarasını değiştirsin eşine karşı şüphe duyuyorsan bir yardım alın bence

Neden devamli esinin aklina getiriyorsun ki?
Bu durumdan bu kadar rahatsiz oldugunu gösterme, inan bana bu sekilde esin o defteri kapatikca sen yeniden actiracaksin.
Esin secimini yapmis ve siz evlenmissiniz.
Benim esim önceden nisanlilik süreci gecirmis inan bana ben bir kere bile lafini etmedim, ha aklima gelmedi mi geldi tabiki ama asla bunu ona belli etmedim.
Benden önce olan birsey icin neden huzurumdan olayim ki?

Sizinki tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek oluyor.
Bu sizde saplantı olmuş,eşinizin söylediği gibi sizi yıpratır,eşinizide üzer

Senin gereksiz tavrına karşın eşin ne kadar da iyimser ve anlayışlı yaklaşmış, hayran kaldım.
Bence sevinmelisin. Bak eşin sevilen, istenen bir adam. Hala ona aşık olan ya da sadece tutkulu olan biri var fakat o seni tercih etmiş, seninle evlenmiş, senin yanında.
Neden boş yere kendini üzüyorsun bu durumda?
Düşünme o kadını. Bunu da bakış açını değiştirerek ve özgüvenini sağlamlaştırarak becerebilirsin ancak.

Senin gereksiz tavrına karşın eşin ne kadar da iyimser ve anlayışlı yaklaşmış, hayran kaldım.
Bence sevinmelisin. Bak eşin sevilen, istenen bir adam. Hala ona aşık olan ya da sadece tutkulu olan biri var fakat o seni tercih etmiş, seninle evlenmiş, senin yanında.
Neden boş yere kendini üzüyorsun bu durumda?
Düşünme o kadını. Bunu da bakış açını değiştirerek ve özgüvenini sağlamlaştırarak becerebilirsin ancak.

hepiniz haklısınız sonuna kadar katılıyorum söylediğiniz her cümleye. fakat bu öyle birşeyki oturup kaldı içime. ben bir şirkette kendi bölümümün şefiyim, sosyal olarak her türlü şeyi yapıp herşeyin serfitikası bulunan biriyim ve siyasete katılarak köşe yazarlığı bile yaptım. işte bu yüzden ayaklarım yere sağlamdı. yani kendimden bahsetmeyi sevmem ama hani özgüvensiz pısırık kendini bilmeyen boş biri olarak düşünmenizi istemiyrm. herşeyin üstesinden gelen ben, bunu kafamdan silemiyorum. hatta benimle evlendi çünkü karşıdaki kişi evlenip boşandığı için şartları eşit değildi aile kabul etmedi oyüzdende benimle evlediğinden kademe atlıyormuş gibi düşünecek kadar psikopata bağlıyım...

hepiniz haklısınız sonuna kadar katılıyorum söylediğiniz her cümleye. fakat bu öyle birşeyki oturup kaldı içime. ben bir şirkette kendi bölümümün şefiyim, sosyal olarak her türlü şeyi yapıp herşeyin serfitikası bulunan biriyim ve siyasete katılarak köşe yazarlığı bile yaptım. işte bu yüzden ayaklarım yere sağlamdı. yani kendimden bahsetmeyi sevmem ama hani özgüvensiz pısırık kendini bilmeyen boş biri olarak düşünmenizi istemiyrm. herşeyin üstesinden gelen ben, bunu kafamdan silemiyorum. hatta benimle evlendi çünkü karşıdaki kişi evlenip boşandığı için şartları eşit değildi aile kabul etmedi oyüzdende benimle evlediğinden kademe atlıyormuş gibi düşünecek kadar psikopata bağlıyım...

Hayır hayır bu pısırıklık, ezik kadın profili değil zaten. Onu kastetmedim ben asla.
Çok başarılı da olabilirsin, çok güzel de olabilirsin, çok akıllı ve zeki de.
Ama demek ki bu konuda bilinçaltında yatan bir güvensizlik var.
Demek istediğim o. Hayattaki duruşundan bahsetmiyorum hiçbir şekilde.
İlişkindeki tavrınla alakalı olan bir zayıflık bu ve aşılamayacak bir şey değil.
Neden bu kadar takıldığını, nelerden korktuğunu keşfedersen düzeltebilirsin.
Mesela belki de o kadın kocama ulaşır, tekrar görüşürler gibi korkuların olabilir.
Bazen bunları bilinçli olarak anlamıyoruz ama bilinçaltından alarm veriyor bünye ve kafana takıyorsun.
Son cümlen de eşine tam olarak inanıp güvenmediğinin kanıtı. Bunlardan kuşku duymanın sebebi de kendi içindeki çatışmalardan kaynaklı.

Back
X