• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarrr yardım edin cok kötüyüm

Ozlemlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
179
0
26
İzmir
Kızlar benim 3 . Tup bebek denemem bundan 10 gün önce keseyi gördük şükür bugün Dr kalp atışları için çağırdı icimde hep korku vardı zaten Dr sordum kaç haftalik hamileyimdiye 7+6 dedi transferim Eylül 27 de yapıldı balinalar ultrasonla baktı kesenin icinde ufacık bi kıpırtı vardı bu kalbi ama bebek hiç gelişmemiş dedi sağlıksız gebelik olabilir ve düşükle sonlanabilir dedi benim durumumda olanınız varmı veya duydunuzmu 1 hafta sonra tekrar gidecegiz . esimle sok olduk hiç bişey soramadik Dr cok korkuyorum acaba bebisim gelişirmi? Yoksa beni birakirmi ne olur cvp verin 

Son düzenleme:
İçini ferah tut bu haftayı düşünmeden dua ederek geçir ve inan onun seni bırakmayacağına.inşallah Allah hayırlısyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Tel Giriyom diye kelimeler yanlış yazılmış vajinal ultrasonla bakıldı kızlar kusura bakmayın

Biliyorum çok zor düşünmemek elde değil ama dua et inşallah haftaya güzel haberlerle gelirsin.

İyi dileklerin için Saol hamilelerin duası kabul olurmuş ne olur dua et Allah herkesin kalbine göre versin bebeğim bırakmasin beni 

Son düzenleme:
Ozlemim dua et kusum benim. Bende ediyorum dualarimla senin yanindayim. Ne olursun Rabbim e sigin dua et canim tum kalbinle. Sabirla ve dua ile beklemekten baska caremiz yok suan.

Ozlemim dua et kusum benim. Bende ediyorum dualarimla senin yanindayim. Ne olursun Rabbim e sigin dua et canim tum kalbinle. Sabirla ve dua ile beklemekten baska caremiz yok suan.

Öyle canım da gercekten cokkk kötüyüm inşallah gelişir Allah senden razı olsun canım benimm

Allah yardımcın olsun canım ıns. Hayırlısıyla guzel sonuclar alırsın Allahsag saglım bebegıne kavusmanı nasıp etsın ıns. Duarım senınle ıns. Gonlunce olur

Allah yardımcın olsun inşallah sana ve hayata tutunur bebeğin Allahım anlın yazınıza keder vermesin

Radyasyonlu aletlerden uzak dur Bol bol yat dinlen araca binmekten kacın yük kaldırma bebek tutunsun...

canım benim düşünmemek elde değil ama sen güçlü ol moralli ol ki bebegin de bunu hissetsin canım üzüntülü olursan o da hisseder canım..
kuzenimin de hamile iken riskli idi tüp bebek degildi ama riskli idi ya düşer ya engelli doğar dedi doktorlar
dualar etiler.. kuzenim açıktı başını kapattı duayı elden bırakmadılar bebegi de doğdu ve şuan sağlıklı çok şükür..
dua yı elden bırakma canımın içi ve de güzel düşün güzel olsun rabbim hakkımızda hayırlı olanı yaşatsın hepimize..
dilerim güzel haberler verirsin bize dualarımız sen ve bebeginle..

Allah hepinizden razı olsun bin kere herkesin gönlünden gecen neyse yüce Rabbim sizi ona kavuştursun biraz yüreğime su serpiniz acaba çabuk gelişsin diye bişey yemem icmem gerekiyorumu ? Veya böyle olupta bebeği gelişen var mı ?

hayatım banad demişlerdi ikizlerden birinin kalp atışı yoktu ve tek olcak diğeri yaşamıyo dediler ben öldüm ağlamaktan 1 hafta sonrada ondada kalp atşı göründü ve diğerini yakalamıştı gelişimi üzme canını kalp atışı varya sen beslenmene çok dikkat et görüceksn hemen toparlancak meleğin...

hayatım banad demişlerdi ikizlerden birinin kalp atışı yoktu ve tek olcak diğeri yaşamıyo dediler ben öldüm ağlamaktan 1 hafta sonrada ondada kalp atşı göründü ve diğerini yakalamıştı gelişimi üzme canını kalp atışı varya sen beslenmene çok dikkat et görüceksn hemen toparlancak meleğin...

İnsallah canım ya cidden 1 haftada gelişirmi varmı böyle bir umut bu arada dualarım da seninle inşallah seninde sin denemen olur bu alırsın kucağına yazamiyodum ama seni hep takip ediyordum canım inşallah güzel haberlerini alırız canimm

insallah canım ya cidden 1 haftada gelişirmi varmı böyle bir umut bu arada dualarım da seninle inşallah seninde sin denemen olur bu alırsın kucağına yazamiyodum ama seni hep takip ediyordum canım inşallah güzel haberlerini alırız canimm

çok saol cnm
inan bana kendim yaşadım öldü denilen bebek kardeşiyle aynı günü yakalamıştı hatta ikiz olmalarına rağmen olmaları gerek haftadan 1 hafta öndelerdi sana anlatamam ama hiç karnım doymuyordu heleki kırmızı et yemezsem hiçmi hiç doymuyordum her akşam illaki bir yudum bile olsa kırmızı eti yerdim öle karnım doyardı :))))) beslenmene dikkat et günde 2 bardak sütünü iç 1 kase yoğurdunu mutlaka ye şekerden uzak dur bol meyce tüket görüceksin herşey güzel olucak..

çok saol cnm
inan bana kendim yaşadım öldü denilen bebek kardeşiyle aynı günü yakalamıştı hatta ikiz olmalarına rağmen olmaları gerek haftadan 1 hafta öndelerdi sana anlatamam ama hiç karnım doymuyordu heleki kırmızı et yemezsem hiçmi hiç doymuyordum her akşam illaki bir yudum bile olsa kırmızı eti yerdim öle karnım doyardı :))))) beslenmene dikkat et günde 2 bardak sütünü iç 1 kase yoğurdunu mutlaka ye şekerden uzak dur bol meyce tüket görüceksin herşey güzel olucak..

Canımsin ya icime su serptin valla şimdi bir umudum oldu artık iyice ümidi kesmiştim 1 haftada nasıl gelişecek diye inşallah iyi olur Rabbim kimsenin emegini bosa çıkarmasın Herkesin kucağı dolsun âmin yarabbim âmin hepimizin yüzü gülsün

canımsin ya icime su serptin valla şimdi bir umudum oldu artık iyice ümidi kesmiştim 1 haftada nasıl gelişecek diye inşallah iyi olur rabbim kimsenin emegini bosa çıkarmasın herkesin kucağı dolsun âmin yarabbim âmin hepimizin yüzü gülsün

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar benim 3 . Tup bebek denemem bundan 10 gün önce keseyi gördük şükür bugün Dr kalp atışları için çağırdı icimde hep korku vardı zaten Dr sordum kaç haftalik hamileyimdiye 7+6 dedi transferim Eylül 27 de yapıldı balinalar ultrasonla baktı kesenin icinde ufacık bi kıpırtı vardı bu kalbi ama bebek hiç gelişmemiş dedi sağlıksız gebelik olabilir ve düşükle sonlanabilir dedi benim durumumda olanınız varmı veya duydunuzmu 1 hafta sonra tekrar gidecegiz . esimle sok olduk hiç bişey soramadik Dr cok korkuyorum acaba bebisim gelişirmi? Yoksa beni birakirmi ne olur cvp verin 

canım içini ferah tutmaya çalış.olumsuz düşünceleri kafandan atmaya bak.benimde arkadaşım 3. tüp denemesinde ikizlerine gebe kaldı.kalp atışı için gittiklerinde evet keselerin içinde atan bişiler görmüş doktor.bir sonraki gittiklerinde tam anlamıyla duymuşlar.yani 8 haftalık falandı.o yüzden bana göre normal senin durumunda.Rabbime sığın.Sana evladını bağışlasın inşallah.Bu arada nerde tedavi oldun...

Back
X