Kizlarrr yardım edin cok kötüyüm

Allah yardimcin olsun insallah bebegin sana simsiki tutunur ve saglikli bir sekilde devam eder
Bizim sinavim cok zor allahim dualarimizi kabul etsin

Kızlar benim 3 . Tup bebek denemem bundan 10 gün önce keseyi gördük şükür bugün Dr kalp atışları için çağırdı icimde hep korku vardı zaten Dr sordum kaç haftalik hamileyimdiye 7+6 dedi transferim Eylül 27 de yapıldı balinalar ultrasonla baktı kesenin icinde ufacık bi kıpırtı vardı bu kalbi ama bebek hiç gelişmemiş dedi sağlıksız gebelik olabilir ve düşükle sonlanabilir dedi benim durumumda olanınız varmı veya duydunuzmu 1 hafta sonra tekrar gidecegiz . esimle sok olduk hiç bişey soramadik Dr cok korkuyorum acaba bebisim gelişirmi? Yoksa beni birakirmi ne olur cvp verin 

kalbini ferah tut Rabbimize sığın o seni bırakmaz hiç endişelenme yeter ki stres yapma dualarımızdasın canımm......

kalp atışı varya her şey iyi olucak merak etme.gelişmediğini tüp bebek doktorun mu dedi yoksa herhangi bi doktor mu?farklı birine daha gidebilirsin üzme kendini

kalp atışı varya her şey iyi olucak merak etme.gelişmediğini tüp bebek doktorun mu dedi yoksa herhangi bi doktor mu?farklı birine daha gidebilirsin üzme kendini

Ewet tup bebek Dr dedi canım inşallah iyi olur canım benimde tek dileğim sağlıklı hayirlisiysa kucağıma almak

canım içini ferah tutmaya çalış.olumsuz düşünceleri kafandan atmaya bak.benimde arkadaşım 3. tüp denemesinde ikizlerine gebe kaldı.kalp atışı için gittiklerinde evet keselerin içinde atan bişiler görmüş doktor.bir sonraki gittiklerinde tam anlamıyla duymuşlar.yani 8 haftalık falandı.o yüzden bana göre normal senin durumunda.Rabbime sığın.Sana evladını bağışlasın inşallah.Bu arada nerde tedavi oldun...

Canım benim inşallah benimde iyi olur. Kent hastenesinde izmirde canim

Back
X