Kızlarrr yardım edin

odhdub

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
462
46
13
Merhaba sorum olacaktı. Adetimden bir hafta sonra, 11 gün sonra ve yumurtlama gününde ilişki yaşadım eşimle. Belim iki gündür adet ağrısı gibi ağrıyor. Hamile kalma ihtimalim var mı. Belirti böyle hemen belli olur mu. Akıntımda var

Olur yumurtlama dan sonra baslar bazı belirtiler adete ıkıgün kala falan test yap beli olur silikte olsa cıkar

Canım ben bu ay korunuyordum eşim tam yumurtlama dönemi günü dikkat etmedi antidepresan kullanıyorum selektra bazı sorunlardan önce bebek istedim ama bu ay korunsun bugün adet günüm dün sabaha kadar yatmadım miğde bulantısı yüzünden bende bilmiyorum yarın yapsam test cikarmi istemiyorum

Adet gününü bekle bence bir gün geçerse test yap iki düşük yapmıştım ikisinde ve iki sağlıklı çocuğumda bir gün geçip test yaptım çıktı ikisi dış gebelik olmasına rağmen

Adet gunun de ve gecıkmeler de silikte olsa cıkar

Adet gunun de ve gecıkmeler de silikte olsa cıkar
Yapayım o zaman yarın sabah sabah daha net oluyormuş dış gebelik geçirdim ondan korkuyorum çıkmaz mı diye düşündüm bir yandan kararsız kaldım bugün olmam lazım olcak gibi degil

Adet gününü bekle bence bir gün geçerse test yap iki düşük yapmıştım ikisinde ve iki sağlıklı çocuğumda bir gün geçip test yaptım çıktı ikisi dış gebelik olmasına rağmen
Bel ağrısı için çok erken belirtimi peki

Yapayım o zaman yarın sabah sabah daha net oluyormuş dış gebelik geçirdim ondan korkuyorum çıkmaz mı diye düşündüm bir yandan kararsız kaldım bugün olmam lazım olcak gibi degil
Yapın ınsallah normal gebelik tir

Bel ağrısı için çok erken belirtimi peki
Ben hiç bel ağrısı yaşamadım sadece adet günüm geldi adet olmuş gibi çok sancı çektim pet bile kullandım tek fark sürekli sıvı seffef akıntım vardı çok fazla benimde belim çok ağrıyor yarın sabah test yapcam istiyormusun

Adete çok var merak ediyor insan ya bekliyim bari inşallah öyledir

Hayırlısı inşallah cnm eşime soyluyeyim alsin bı deneyeyim aynı test dimi canım normal gebelik testi
Erken gebelik testi daha garanti sonuc veroyor 10 değerini bile gosterıyor yine de siz bilirsiniz ben normal yapmıştım cıkmıştı

Adet dongun duzelimi
Erken gebelik testi daha garanti sonuc veroyor 10 değerini bile gosterıyor yine de siz bilirsiniz ben normal yapmıştım cıkmıştı
TM cnm teşekkürler sabah yapayim

Lütfen aynı içerikle 4 konu birden açmayınız.

Adet gününüz ne zaman

Forumda bikaç yerde gördüm yumurtlama günü ilişki sonrası bel ağrısı olmuş bır kaç kişi hamileyım yazmış aynı durumu yaşayan bıkaç kısıde hamile değilim yazmıştı kişiden kişiye değişiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…