Kızlarrr yardım edin

siyah sade bi,r elbıse gıyebılırsın saclarınada düz fön yada hafıf toplat hafıf bırde makyaj cokda guzel olur...18 gune kadar bıras egzersız yaparak sıkılasabılırsın...cok rahatsızsan korse de gıyebılırsın ..cok ustune oturmayan bır elbısede kıloların cok ortaya cıkmaz...mını bır ceket alabılırsınhatta ustune renklıbır ceket :))

Sevgilin davranışlarını bilmeyen, illa kontrolde tutulması gereken biri mi ki kızların arasında yalnız bırakamıyorsun.?!
Ayrıca düğünde pantolon olmaz tabii ki. Çok basit kaçar. Fazlalıklarını kapatacak uzun bir şeyler giyinmelisin.
Ya da kilo vermeyi dene.
Ayrıca ne güzel işte, herkes orada olacakmış; kendini tanıtma fırsatı bulursun.
Ortalarda salınırsın bir güzel, cazibeni gösterirsin.

Son düzenleme:
Hayır değil aksine sadık bi sevgilim var ama azıcık kıskancımda
18 günde ne kadar kilo verebilirmki

cazibemle yakarım ortalığı

tam aile içinde olmadığın için. ama bi yandan da sewgiliinin ailesiyle tanışcağın için. siyah bir elbise sade tabi.. saçlarınıda enseden ufak bi topus yapabilirsin... veya kumaş siyah patolon ve beyazlı siyahlı abiye gömlekler var onlrda çok şık ölede yapabilirsin:)

2 Gündür elbise arıyorum ama bedenime uygun bişey bulamadım.

Sizin bildiğinz büyük beden elbise satan bi marka faln varmı arkadaşlar bulamıyorum bi türlü :18:

Arkadaşlar sonunda bedenıme uygun elbise buldum aldım derken son anda baska bi sorun cıktı benim düğün diye bildiğim aslında nikahmış ve erkek arkadasım bunu daha yenı söyledi ama ben elbisemi aldım artık ve baska alma imkanım yok :100:

http://b1303.hizliresim.com/17/k/l5thv.jpg

Elbisem böyle ama sadece üzerindeki dantel değil düz tül nikahta bunu giysem cokmu abartılı olur ya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…