kızlarrr yardım

işlerin yoğunluğundan hiç aklıma gelmedi benim oturup düşündüm bi anda geldi akllımaa pek belirti yok ama adetim gecikti 2 3 gün geçen aylarda olmuştum aslında eşim yurt dışında 3 aydır en son 21 ekimde birlikte olduk işte bi an acaba dedim gidip test alıp yapacağım idrarda kesin belli olur dimi yeni evliyim bebek de beklemiyorduk hiç

işlerin yoğunluğundan hiç aklıma gelmedi benim oturup düşündüm bi anda geldi akllımaa pek belirti yok ama adetim gecikti 2 3 gün geçen aylarda olmuştum aslında eşim yurt dışında 3 aydır en son 21 ekimde birlikte olduk işte bi an acaba dedim gidip test alıp yapacağım idrarda kesin belli olur dimi yeni evliyim bebek de beklemiyorduk hiç

canım 3 aylık bebek varsa hayli hayli belli olurda gecen ay adet olmuşsun sanırsam

test yaptım simdi negatif çıktı kesindir dimi bu olsa 12 haftalık olurdu o da belli olurdu gebelik testinde zaten adetlerim tamdı ama gecikti stresten sanırım

anladım yani şu anda görünen gebelik yok diyorsunuz :) annem de sevindi ama henüz erken rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah

adet olmussun yok artik ne gebeligi uc aylik bebek her sekilde belli olurdu bi kere ustune gorme olsa normal adet gibi olmuyor zaten degilsin bence

Back
X