kızlarrr yardım:/

Kendisi öyle diyor pazartesiye çözülüyormuşmuş . . . .

Günahını almayayım çocuğun ama canım ben pazartesi işleme konacağını bile sanmıyorum ben..
Bi çocuk kaçırılınca bile 48 saat sonra işleme geçiriyor bizim ülkemiz- her netten söveni bulsalardı ohoooo

Günahını almayayım çocuğun ama canım ben pazartesi işleme konacağını bile sanmıyorum ben..
Bi çocuk kaçırılınca bile 48 saat sonra işleme geçiriyor bizim ülkemiz- her netten söveni bulsalardı ohoooo

Bana sövüldü zaten ona değil ne diye gitti oda bilinmez bende sanmıyorum pazartesiye belli olcagını da ne bileyim iştee

biz iki güne öğrenicekmişizzz 6 ay da neeee yarın kim olduğunu çıkacak direk hapise girecekmş:)
2 gune bulunmasi biraz zor olur.Tamam erkende bulunur cok gecte surer.Sizinle mesajlasan kisi ip numarasini degistirmis olabilir yani tr yerine farkli bir ulkeden gozukebilir buda isi zorlastiri ama ip adresini degistirmemis ise bulunur tabi iki gunde olmaz yada degismeyen ip yani statik ip kullaniyorlarsa yine bulunur

Kimse direk hapise girmez eger polisler diyrlim. O kisiyi buldu once sorguya alirlar siz sikayetci olursaniz olay savciliga intikal eder gerekli karar orada verilir.

2 gune bulunmasi biraz zor olur.Tamam erkende bulunur cok gecte surer.Sizinle mesajlasan kisi ip numarasini degistirmis olabilir yani tr yerine farkli bir ulkeden gozukebilir buda isi zorlastiri ama ip adresini degistirmemis ise bulunur tabi iki gunde olmaz yada degismeyen ip yani statik ip kullaniyorlarsa yine bulunur

Canımmm zaten verdiğini sanmıyorummm polise gerekde yok vermesine çünkü bana laf diyorlar amaçları zaten ayrılmış olmamızdı ayrıldık onlar mutlu eski sevgilim mutlu tek üzülen benim şu saatten snra kim olduklarını öğrenmem sadece beni üzer :)

Back
X