kızlarrr yardımm

ssea

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
101
8
46
kızlar sevgilimle tanışalı 2 ay oldu o 28 ben 23 yaşındayım görüşmeye başladığmzdan beri niyetimiz iyi diyor 6.görüşmemizde çok yakınlaştı bana ve öptü ben çok şaşrdm dudakdan öpmem demşti ama minnack bi öpücük kondrdu yüzümde çok sivilceler çıktı dedim sonra yanaklarımdan ve alnımdan öptü bugünde 7.görüşmeyi gerçekleştirdik ama ben korkarak gittim biraz daha yakındı ne kadar öpmeyecem desede ben tedirgindm ve halen tedirginm ne yapmm gerek normalmi bu yakınlaşma daha öpmem dedi ama bilmiyorum kafam çok karışık

6 . cı bulusmada open cocuktan hayır gelmez oyle sevenler oluokı sadece senelerce gzlerıne bakmakla yetınıyorlar bnce al karsına konus buna ızın verırsen o cocuk sna ktude dvranabılır snucta yas farkı var ne blceksn tamamen kafasndakı dsunceleri

23 yaşındaki bi kızın 'sevgilimin beni öpmesi normal mi' diye sormasını ben saçma buluyorum açıkçası
yanlış anlaşılmasın 23 yaşında bi insan mutlaka öpüşmeli demiyorum, sadece bunun normal olup olmadığını sorma yaşı bu değil
15-16 yaş gurubuna ait bi soru bu..

ayrıca bu işler şu kadar buluşmadan sonra olmalı gibi net zaman aralıklarına da bakmaz
iki insanın ne zaman istediğiyle alakalı bi durumdur
siz sizi öpmesini istemiyorsanız beni öpme deyin..zorla öpecek değildir siz izin vermedikten sonra..

Bana bunu sorman biraz tuhaf geldi. Yani 23 yaşındasın ve sevgilinin seni öpmesinden tedirgin oluyorsun? :26:
Neyse tabi herkesin değer yargıları farklıdır, ben karışamam...
Eğer rahatsız edici buluyorsanız, görüşmeyi kesersiniz, bu kadar basit...

Hayretler içinde okudum. :O
Ama yetiştiriliş tarzı, aile yapısı, çevre falan da önemli faktörler tabi bunu sorabilmiş olmanda.
Valla benim etrafımda evlenen arkadaşlarım ikinci buluşmaya kalmadan öpüşmüş insanlardır.
Öpüşmek, dokunmak, koklamak daha da bağlar sevenleri. Korkun olmasın.
Seven insan dokunmaya kıyamaz gibi palavraları sil kafandan, eğer öyle düşüncelerin varsa.
Yok artık öyle bir şey çünkü. )
Rahat ol.

Son düzenleme:

arkadaşa aynen katılıyorum. bende seviyorum öpüp sarılasım var. hatta kıyamamak ne kelime sarılırken içime sokasım var derler ya öyle oluyor işte ne şimdi niyetim kötü mü benim. sen ona güvenmiyorsan istemiyorsan yaklaştırma yanına. acık acık söyle bence.

Son düzenleme:
kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. kafama takılan konular var üniversite bitirmiş ama evde yatıyor diyorum kpss çalış yok bugün çalşırım yarın çalşırım tembellik yapıyor evde yatıyor akşama kadar.işe girerim falanda demiyor.arıcılıkla uğraşırım demişti bir ara ama zor olduğunu söyledim.çevremde bu işi yapan insan ççok.sonradan bana hak verdi.bende böyle değilim çalışmayı severim bu konuda anlaşamayacağımı düşünüyorum.çalışmam demiyor çalşıcam diyor belkide ben biraz sıkboğaz yapıyorum ama hiç hareket yok.bu konuda anlaşamıyoruz şimdiden kıyafetlerime karışmaya başladı falan bende özgür olamyı seven briyim o yüzden sanırım korkuyorum

Bu yasta bu soruyu sorman bu kadar tedirgin olman bana normal gibi gelmedi ama tabi herkesin yetiştirilme tarzı farklı olabilir bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…