• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr yardımmmmmm :( :(

merveee0404

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
86
9
13
34
öncelikle merhaba, benim 8 aylık bi ilişkim var baştan beri çok ciddiyiz ve birbirimizi çok seviyoruz 4 aydır da asker askere gidene kadar herşey normaldi rüya gibiydi hatta herkes imrenerek bakardı falan ama askerde 1 ay kaldıktan sonra bi anda ayrılmak istediğini söyledi sonradan öğrendim ki hastalık yüzünden ayrılmış doktorlar umutsuz konuşmuş falan. tekrar başladık ama şu 10 gündür bi değişik tuhaf davranıyor soruyorum bilmiyorum üzerime gelme diyor ama benim dayanacak halim kalmadı ayrılmayı düşünür hale geldim sevgisinden emin olmasam bitti diycem ama sevgisi benimkinden de çok ama neden bu kadar ilgisiz aile problemleri hastalık maddi sıkıntılar bu kadar etkileyebilir mi :(((

akciğerde çürüme var . askerde olduğu için işi yok aileside destek çıkmıyo maddi konuda askerdeyken bile göndermediler yani

Doğru söylediğinden eminmisin ? Eğer çok kötü bir hastalık olsa askerde çürüğe alınır . Askerlik yaptırmazlar zaten . Tedavi için hastanede olması gerekmezmi şuan ? Ayrıca tanı konulmuşsa tedavisi mümkün bir hastalık . Ailesinin durumu kötüyse askere gitmeden önce biraz para biriktirebilirdi ? Tedbirli olabilirdi ... Kendi birkaç yıl sonrasını düşünmeyen biriyle nasıl hayat yolculuğuna çıkacaksın ? Hasta ve zor durumdaysa insan olarak ilgilen manevi destek ol derim . Ama uzun vadeli düşünme .

Eğer hastaligi doğruysa insanlar hastalık psikolojisiyle boyle davranabilir bi de umut yokmuş falan diyorsun eğer doğruysa ayrilma derim ben ..

ne yazık ki doğru komutanla da hastanenin hemşiresi ile de görüştüm zaten ayrılamıyorum ki olmuyo çok seviyorum ama neden böyle bi anlasam üzerine çok mu düşüyorum acaba

Doğru söylediğinden eminmisin ? Eğer çok kötü bir hastalık olsa askerde çürüğe alınır . Askerlik yaptırmazlar zaten . Tedavi için hastanede olması gerekmezmi şuan ? Ayrıca tanı konulmuşsa tedavisi mümkün bir hastalık . Ailesinin durumu kötüyse askere gitmeden önce biraz para biriktirebilirdi ? Tedbirli olabilirdi ... Kendi birkaç yıl sonrasını düşünmeyen biriyle nasıl hayat yolculuğuna çıkacaksın ? Hasta ve zor durumdaysa insan olarak ilgilen manevi destek ol derim . Ama uzun vadeli düşünme .
evet doğru hastalık zaten ilk adım olan 45 günlük hava değişimini aldı bundan sonraki adım çürük raporu askerlik süresince hep hastanede yattı hiç gyemedi o üniformayı. askerden önce aile ile sıkıntısı yoktu ama ona rağmen çalışıp para biriktirdi acemi birliği bittikten sonra sıkıntılar oluştu. çalıştığı dönemde kendini rahatça geçindirip köşeye parada atmıştı ama aile de yanındaydı. çürük alınabiliyo ama ufak boyutdaysa birlikte gataya gittik doktorun bize dediği şey garanti veremem makinaya bağlı kalabilirsin dedi bu riski alamam şu an diyo

Çok geçmiş olsun canım. Çok fazla üstüne gidip ilgi bekleme. Zor bir durum. Sadece her zaman yanında olduğunu hissettir.

Back
X