kızlarrr

onunmeleyi

Canım Ailem‍‍
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
722
389
33
Merhaba arkadaşlar 5haftalık hamileyim dün gece kahverengi akıntım oldu normalde nokta gibi gelirdi bu sefer çok oldu şimdide birazcık geldi çok korkuyorum böyle durumla karşıaşan varmı?

Doktora gorun biz burdan ne desek için tamamen rahatlamıcak.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 5haftalık hamileyim dün gece kahverengi akıntım oldu normalde nokta gibi gelirdi bu sefer çok oldu şimdide birazcık geldi çok korkuyorum böyle durumla karşıaşan varmı?
Bende olmuştu kahve leke ama az. Progesteron vermişti doktor sonra olmadı. Doktorunu tel. Ara sor telefonu var ise

Muhtemelen progestan verir. Kahverengi leke bende de olmustu. Eger coksa bugun gitmeye calis hastaneye
Kaçıncı haftada olmuştu canım?bende ilk gündenvar ama nokta gibiydi dün agrm oldu sabah bi baktım leke çoktu biraz(eşim gelsin bugün gitmek istiyorum

Bendede olmuştu acile git iki kez progestan iğne vuruldum geçti

hayret. sen buraya sorsan ne olacak sormasan ne olacak doktor seni muayene etmedikten sonra.50 kiside sorun olmasada lekelenme sende belki dusuge sebep olacak Allah korusun. karninizdaki canin kiymetini bilin.
Götürmüyorlar işte izin vermiyorlar gitmeye çok tedirgin oluyorum işte ama kv tıbb işçisi ve 2aydan erken ultrason olmaz diyor zararlıymış bende başına böyle bişey gelen varsa azda olsa içim rahatlasın diye yazdım yoksa bende biliyorum doktora gitmeyin iyi oldugunu

Götürmüyorlar işte izin vermiyorlar gitmeye çok tedirgin oluyorum işte ama kv tıbb işçisi ve 2aydan erken ultrason olmaz diyor zararlıymış bende başına böyle bişey gelen varsa azda olsa içim rahatlasın diye yazdım yoksa bende biliyorum doktora gitmeyin iyi oldugunu
Allah akil fikir versin sana bu akli werenlere gotrmeyenlere. kendi imkanin yokmu gtmek icin

Kız şuan yalnız kalmış ve tedirgin belki biraz olsun içim rahatlar diye yazmış ne bu tavır anlamıyorum yazık ya şuan hastaneye gidemiyorum eşim gelsin hemen gidicem diyor zaten ama tedirgin olmuş burada yorum yapmak zorunda değilsin bu durumdaki insana böyle konuşamazsınız

Benm 10. Haftamda oldu ama asiri degil. Dr normal ama yogun olursa gel demisti

Back
X