Lekeler, Çiller Kızlarrr!!!!!!!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

asksarhosuyum

Aşk*
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
443
49
53
Kızlar aradım taradım bir eczanede buldum madecassol u henüz almadım sorayım dedim daha onca hep olumlu yorumlar okudum ama emin değilim yanaklarımda biraz kırmızı sivilce lekelerine sürücem işe yarar mı?

Kızlar aradım taradım bir eczanede buldum madecassol u henüz almadım sorayım dedim daha onca hep olumlu yorumlar okudum ama emin değilim yanaklarımda biraz kırmızı sivilce lekelerine sürücem işe yarar mı?
madecasol ıcın memnun olanlar kadar olmayanlar da var cnm
ama sudokrem alırsen memnun kalırsın ben 15 gunde gecırdım yuzumdekılerı elımde 15 yıllık yanık ızı vardı o bıle gectı saskınlıklar ıcındeyım

Aaa gerçekten mi çok sevindim senin adına inşallah benimkiler de geçer baltarçın maskeesi gülsuyupudra maskesi kantaron yağı falan denedim hep düzenli olmasada benimkilerin senesi gelmedi geçsinler artık çok fazla krem okudum en olumlu bu gelmişti sizin lekeler ne lekesiydi? benim sivilceden kalma kırmızılıklar var

aslında benımkı bıldıgın sıvılceye gırısıp kanatıp derın yara yapmıstım bırde yanık lekesıydı kolumdakı
kopek var evde o cızdı kanattı bole jılet lekesı gıbı leke kalmıstı bır seneden az zaman gectı lekeye surdum o da gectı esım bıle dalga gectı denemdıgın sey kalmadı pısık merhemı mı suruyorsun artık dıye ama o dalga gectıgı sey gecırdı
nette arastır herkes neler yazmıs bır gor bak

Süper ya darısı benim başıma inşallah ergenlikteyken böyle araştırmalar yapmadım yanii ne tuhaf hayat o zaman o kremede bakayım bi kafam karıştı bir çözüme ulaşsam hayır yapıcam öyle bir takıldım ki

AYNI DURUMDAYDIM 4 AY NETTEN ARASTIRDIM ANNEM HASTANEDE CALISIYOR CILDIYEYE GRDIM NE VAR NE YOK KULLANDIM HA KOZMETIK IZ GECIREN VS VARYAONLARI D AKULLANDIM HEPSI HIKAYE CNM BNM

bu kremi duymuştum ama kimisi sivilce çıkarttı deyince kararsız kaldım eczaneye gidip iki kremide sorucam çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…