Doğuma Hazırlık Kızlarrr:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sinemyusuf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
425
124
103
Bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış ama ben hayla oğlan hissediyorum böyle olup da cinsiyeti farklı doğum yapan var mı

Bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış ama ben hayla oğlan hissediyorum böyle olup da cinsiyeti farklı doğum yapan var mı
Ben doğum yapmadım ama bana da ilk kız dediler ama resmen hissediyor rüyam da falan erkek görüyordum sonra ki ultrasonda erkek dedi

ne kadarlık hamilesin? Benim çok erken cinsiyet söylediler, ilk günden beri şartlandırmışım kendimi kızım olacak diye, erkek dedi doktor

allah gonlune gore versin canim kuzenime 7 ay kiz dediler sonra erkek mis dendi. bebek ufak minyon oldugundan kemigine bakarak kiz dendi diye tahmin ediyoz bizede simdi erkek deniyo ama sonra degisik bisey denirse diye baya korkuyorum

Ayyy inşallah ben de erken öğrenirim :)

Sinem yaa seninki nasıl kız oluyor, o fotoğraftaki çıkıntı dikti paralel değildi ki :D

Canım bende aynı senin tersinim rüyamda kız görüyodum kız hissediyorum tüm batıl inanışlarda hep kız çıktı ama doktorumda belki yanlış görülmüştür diye gittiğim farklı doktorda erkek dedi kesin dedi değişmez dedi seni çok iyi anlayabiliyorum inşallah kalbindeki olur

Ben cinsiyet ogrenmeyi hic beklemiyordum acikcasi sormadim da.11.haftanin ilk gunu rutin kontrole gittim etkisi var mi bilmiyorum giderken icim kiyilmisti cikolata yedim.bebisim o kadar hareketli elleri kollari o kadar acikti ki.seyretmeye doyamadik.dr ayak kemigi olcumunden yola cikti.apisarasina giriyorum cikintisi var bu erkek dedi.sok oldum.

ilk hamileligimde cinsiyet belli olacagi haftalarda bana gostermiyor dediler..bir kac gun bekleyip ozele gittim kiz dedi,bir baska doktor da kiz deyince o an icin ikna oldum...normal muayene zamanim geldiginde gecen sefer cinsiyet soylememistiniz dedim erkek ultrason gorevlisine...erkek dedi..bende soyledim iki ayri kadin doktorun kiz dedigini.. onlar bayan olduklari icin oyle demis sen bana inan dedi ..demesine de sonraki muayenelerde yerine bayan bir doktor geldi ve israrla kiz dedi..taa ki doguma 1 ay kalana kadar yeniden erkek bir gorevli devraldi gorevi ve ultrason kagidina pipisi yazacak kadar kesin erkek dedi..ve sonuc:oglum oldu

ilk hamileligimde cinsiyet belli olacagi haftalarda bana gostermiyor dediler..bir kac gun bekleyip ozele gittim kiz dedi,bir baska doktor da kiz deyince o an icin ikna oldum...normal muayene zamanim geldiginde gecen sefer cinsiyet soylememistiniz dedim erkek ultrason gorevlisine...erkek dedi..bende soyledim iki ayri kadin doktorun kiz dedigini.. onlar bayan olduklari icin oyle demis sen bana inan dedi ..demesine de sonraki muayenelerde yerine bayan bir doktor geldi ve israrla kiz dedi..taa ki doguma 1 ay kalana kadar yeniden erkek bir gorevli devraldi gorevi ve ultrason kagidina pipisi yazacak kadar kesin erkek dedi..ve sonuc:eek:glum oldu
Ay bunları duydukça biz nasıl inanıcaz bu doktorlara şaştım kaldım

Back
X