- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
Bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış ama ben hayla oğlan hissediyorum böyle olup da cinsiyeti farklı doğum yapan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ofis arkadaşım var :) 9 ay erkek dediler bir doğdu kızdıBugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış ama ben hayla oğlan hissediyorum böyle olup da cinsiyeti farklı doğum yapan var mı
Benim de inşallah oğlan olur :)Benim ofis arkadaşım var :) 9 ay erkek dediler bir doğdu kızdı
Allah gönlüne göre versin canım :)Benim de inşallah oğlan olur :)
Ben doğum yapmadım ama bana da ilk kız dediler ama resmen hissediyor rüyam da falan erkek görüyordum sonra ki ultrasonda erkek dediBugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış ama ben hayla oğlan hissediyorum böyle olup da cinsiyeti farklı doğum yapan var mı
Ay bende öyleyim canım hep erkek görüyorum rüyamda ve hissediyorum Rabbim inşallah gönlümden geçeni verirBen doğum yapmadım ama bana da ilk kız dediler ama resmen hissediyor rüyam da falan erkek görüyordum sonra ki ultrasonda erkek dedi
İnşallah canım çok istiyorum galiba ya gibi günaha da giriyormuyum bilmiyorum amaAllah gönlüne göre versin canım :)
ne kadarlık hamilesin? Benim çok erken cinsiyet söylediler, ilk günden beri şartlandırmışım kendimi kızım olacak diye, erkek dedi doktorBugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış ama ben hayla oğlan hissediyorum böyle olup da cinsiyeti farklı doğum yapan var mı
Sağlığı yerinde olsun cinsiyete çok takılma. Yanılma payı tabi ki olur ama sen yine de kendini şartlandırma. Kaç haftalık hamilesin bu arada?İnşallah canım çok istiyorum galiba ya gibi günaha da giriyormuyum bilmiyorum ama![]()
20haftalık canımSağlığı yerinde olsun cinsiyete çok takılma. Yanılma payı tabi ki olur ama sen yine de kendini şartlandırma. Kaç haftalık hamilesin bu arada?
20haftalık canımne kadarlık hamilesin? Benim çok erken cinsiyet söylediler, ilk günden beri şartlandırmışım kendimi kızım olacak diye, erkek dedi doktor
ne kadarlık hamilesin? Benim çok erken cinsiyet söylediler, ilk günden beri şartlandırmışım kendimi kızım olacak diye, erkek dedi doktor
11+1 de soylediKaç haftalıkken cinsiyetini öğrendin?
Ay bunları duydukça biz nasıl inanıcaz bu doktorlara şaştım kaldımilk hamileligimde cinsiyet belli olacagi haftalarda bana gostermiyor dediler..bir kac gun bekleyip ozele gittim kiz dedi,bir baska doktor da kiz deyince o an icin ikna oldum...normal muayene zamanim geldiginde gecen sefer cinsiyet soylememistiniz dedim erkek ultrason gorevlisine...erkek dedi..bende soyledim iki ayri kadin doktorun kiz dedigini.. onlar bayan olduklari icin oyle demis sen bana inan dedi ..demesine de sonraki muayenelerde yerine bayan bir doktor geldi ve israrla kiz dedi..taa ki doguma 1 ay kalana kadar yeniden erkek bir gorevli devraldi gorevi ve ultrason kagidina pipisi yazacak kadar kesin erkek dedi..ve sonucglum oldu
Ah bi bilsem bana hayla erkek gibi geliyor erkek olacak bence :)Ayyy inşallah ben de erken öğrenirim :)
Sinem yaa seninki nasıl kız oluyor, o fotoğraftaki çıkıntı dikti paralel değildi ki![]()