- Konu Sahibi ankarali288
-
Betahcg degerm 975.8 cikti ama sabah wc de pembe renkli kanamam oldu az az devam etti idrarimla gelio hala ..bugun pazar oldugu icin doktoruda bulsmadmm sadece kan testi yaptirabildimm cokk korkuyorummm umarm biseyy yoktur normalmi boyle kanama olmasii ????
Betahcg degerm 975.8 cikti ama sabah wc de pembe renkli kanamam oldu az az devam etti idrarimla gelio hala ..bugun pazar oldugu icin doktoruda bulsmadmm sadece kan testi yaptirabildimm cokk korkuyorummm umarm biseyy yoktur normalmi boyle kanama olmasii ????
Cnm sen kanamadan hemn sonrami kan verdin degern dustugunu ogrendin ? Bn kanamadan bi saat sonra kan verdim degerim 975 cikti uc gun once en son kan verdgmde 275 di ... oyle fazla olmadi ama idrar yaptikca hal gelio ara ara yattm bugun hep bsy olmaz umarm yarnda ise gtcemdusuk olsa dusermiydi deger yani cnm ..bu arada cok gecmis olsun sana ...yrn kan verip tekrar gidicem doktorains. Bsy yokturr...
evet canım kanamadan hemen sonra kan verdigmdem degern düştüğünü öğrendim. suan dgern ii görünüyo ama ıhmal etme. gt acike düsk içn igne yapiylr dye bilyrm bebek düsmesn dye
ama benim olmadi kuzum tutunamadi.
canim agrin sancin yoksa korkma.kahve ve pembe akinti olur.döl rahme tutunurken normalmis.ama agrin varsa endiselenmekte haklisin...Betahcg degerm 975.8 cikti ama sabah wc de pembe renkli kanamam oldu az az devam etti idrarimla gelio hala ..bugun pazar oldugu icin doktoruda bulsmadmm sadece kan testi yaptirabildimm cokk korkuyorummm umarm biseyy yoktur normalmi boyle kanama olmasii ????
Canim 3 haftalik hamile oldugunu nasil ogrendin adetine 1 hafta kala beta hcg ni mi baktirdinBetahcg degerm 975.8 cikti ama sabah wc de pembe renkli kanamam oldu az az devam etti idrarimla gelio hala ..bugun pazar oldugu icin doktoruda bulsmadmm sadece kan testi yaptirabildimm cokk korkuyorummm umarm biseyy yoktur normalmi boyle kanama olmasii ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?