kizlarrrr 3 haftalik hamileyim kanamam oldu bugunn yardm edin !!!

ankarali288

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
82
0
6
Ankara
Betahcg degerm 975.8 cikti ama sabah wc de pembe renkli kanamam oldu az az devam etti idrarimla gelio hala ..bugun pazar oldugu icin doktoruda bulsmadmm sadece kan testi yaptirabildimm cokk korkuyorummm umarm biseyy yoktur normalmi boyle kanama olmasii ????

Canim kanaman olduktan snra bi kan ver hemen.gebelik devam ediyoesa dinlen yarina kadar doktoruda yarin ara

canım çok dikkat et benimde degrm 487,50 idi 2 gn sonra koyu renk az bi akntm oldu ve tekrar test yptrdm degr 96 ya düsms ve tutunamadı bebegm. özl hastenlrde kadn dogm doktru olyo nöbetçı ona görn bi. bi de degerin kaç çktı şmdi yapnca. ama pempe renk demişin belki yerlesme kanamasdr benimki ck koyuydu. yat kalkma sakn ama mutlaka doktr görsn acl en azndn müdahele edrlr düsk tehlikesi varsa
. dikkat et

Cnm sen kanamadan hemn sonrami kan verdin degern dustugunu ogrendin ? Bn kanamadan bi saat sonra kan verdim degerim 975 cikti uc gun once en son kan verdgmde 275 di ... oyle fazla olmadi ama idrar yaptikca hal gelio ara ara yattm bugun hep bsy olmaz umarm yarnda ise gtcem dusuk olsa dusermiydi deger yani cnm ..bu arada cok gecmis olsun sana ...yrn kan verip tekrar gidicem doktorains. Bsy yokturr...

Canim hemen nobetci eczaneden progestan hap al ic dusuk onleyici ya da acile git nobetci doktor cagiriyorlar kadin dogum hastanesinde bile doktor bulursun ihmal etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Progestanı doktor tavsiye etmeden kullanabiliyormuyuz?benimde lekelenmem var gectıgımız carsamba ögrendim hamile oldugumu degerim 202.7 idi. Ertesi gun doktora gittim muayeneye. Degerim daha yeni oldugu için tekrar test yapmadılar. Ultrasonda kesek gorunmedi daha 4 hafta oldugu için rahminin içi şiş yerleşiyor dedi. Lekelenme oldukca sürekli uzan iş yapma dedi. Bu perşembe tekrar kontrolum var. Koyu kahve şeklinde geliyor ve dinlendikce azalıyor lekem. Ev taşıdık biz o sırada hamile oldugumu bilmiyordum ve kendimi cok yordu. Haliyle..

evet canım kanamadan hemen sonra kan verdigmdem degern düştüğünü öğrendim. suan dgern ii görünüyo ama ıhmal etme. gt acike düsk içn igne yapiylr dye bilyrm bebek düsmesn dye
ama benim olmadi kuzum tutunamadi.

Cnmm gecmisss olsunnm sanaa rabbim ins. En yakin zamnda saglikli gebelik nasip eder... bnm minikimde iyi tutunur insallhh bsycik olmazz bebisime cok bekledik onu.. tabii Rabbim buyuk veren de o alanda sukurler olsun rabbime insallh mucizemizi korur...

canim agrin sancin yoksa korkma.kahve ve pembe akinti olur.döl rahme tutunurken normalmis.ama agrin varsa endiselenmekte haklisin...

Cnm ağrım sancim yok şükür kesildi son ıdrarla gelmedi leke şükürler olsun..regli m geçerli bu 7.gun yerlesme lekesi için geç değilmi ..? Yerleşmesi 26.gunde yaşamdan zaten ... umarım önemli bsy değildir allahın izniyle sabah tekrar kan verip gösteren doktora....

Cnm ağrım sancim yok şükür kesildi son ıdrarla gelmedi leke şükürler olsun..regli m geçerli bu 7.gun yerlesme lekesi için geç değilmi ..? Yerleşmesi 26.gunde yaşamdan zaten ... umarım önemli bsy değildir allahın izniyle sabah tekrar kan verip gösteren doktora....

Canim 3 haftalik hamile oldugunu nasil ogrendin adetine 1 hafta kala beta hcg ni mi baktirdin

Slm hanimlar yardimci olun nolur ben dondurulmus embriyonlarla hamile kaldim ve suan 3 haftalik ama ogrendihim gunden beri kahverengi akintilarim vardi ama dun pembe akintim vardi bgnde 2 3 saat bi kanamam oldu ve kesildi doktora gittim hersey normal dedi ama dha kese gorunmuyor cunku cok kucuk dedi. Fitil kullaniyorum progestan oyuzden oluyor dedi.ve aksama dogru tekrr kahverengi akintilarim basladi . Ama bi turlu rahatliyamiyorum icimde hep bir korku. Boyle bi durumu yasayanlar varmi ve hamileligi dvm eden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…