- 28 Mart 2009
- 673
- 5
- 116
- Konu Sahibi Tugbademir
-
kızlar öncelikle giderek kilo alıyorum ve selilütleniyorum..hamileler için zararsız hareketler selülit azaltıcı bişeyler yok mu(((
bu arada mide bulantım başladı,5 +3 ken keseyi gördük..kalp atışlarını ne zaman duyarız kızlar..şu an 6+2 yim..ne dersiniz..doktorum şu zaman gel demedi..megadyn ve ferro sanol gyno diye demir ve folik asit içeren hap verdi..bi de kızlar kasık ağrısı normal midir??bi de uyku pozisyonu nasıl olmalıdır???çok mu soru sordum kıslar kusura bakmayın..sizi seviyorumboshayallersmile
ayyy canım nasıl sevindim hamile olmana anlatamam
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
mide bulantıları normal canım ben 3 ay kustum serumlar takıldım
yatış pozisyonu sormuş genelde sol tarafına dönerek yat bebek için ii
kasık ağrısına gelince normal ben de hala var ama sen dr söyle istersen
kızlar öncelikle giderek kilo alıyorum ve selilütleniyorum..hamileler için zararsız hareketler selülit azaltıcı bişeyler yok mu(((
bu arada mide bulantım başladı,5 +3 ken keseyi gördük..kalp atışlarını ne zaman duyarız kızlar..şu an 6+2 yim..ne dersiniz..doktorum şu zaman gel demedi..megadyn ve ferro sanol gyno diye demir ve folik asit içeren hap verdi..bi de kızlar kasık ağrısı normal midir??bi de uyku pozisyonu nasıl olmalıdır???çok mu soru sordum kıslar kusura bakmayın..sizi seviyorumboshayallersmile
merhaba canım selilüt için bişe diyemiycem bol bol su içç bendede son zamanalrda çok oldu veede çatlak ben kalp atışlarını 6+3 te duydum ama bu degişiyo bazıssı 7 ve 8 haftalarda duyuyo bu konuda neden doktorun şu gun gel kalp atışlarını duyalım demedi istersen kendine iyi bi doktor araştır bana elevit vermişti sana verdikleride sonuçta bebegini için vitamin sanada bebşinede faydası olur kasık agrısı genelde ilk zamanlar çok oluyo benimde oluyodu adet olucakmışım gibi normal yani dinlen bol bol şuanda istedigin gibi yatabilirsin ama bebege kan gitmesini iyi beslenmesini saglayan en iyi yatış pozisyonu sol yan genelde sol yanına yatmaya çalış gebelik siteleindende hafta hafta gebelik te yapılması gereknleri takip edebilirsin sana dahada faydalı olur rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsinn haıyrlı evlat olsunn canımm ALLAH analı babalı büyütsün
ayy canım benimm saolasın..walla stressiz bir ayımda geldi bebişimm..o kadar stres yaptım olmadı kafamdan attığım an oldu..hayırlısı bakalımm cnm..senin de inşallah herşey yolundadır..öpüyorumm:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?