kızlarrrr aşılamada 12. günüm test yapsam çıkarmı acaba ??????

yaptım ama negatif çıktı canım ya :(

Canım evde yapılan teste güvenme ben 11 ve 12. Günde evde yapmıştım çıkmadı bir kaç gün geçince ayrıca adet günümün de geçtiği gün tekrar yaptım ama bu sefer hastanede kan yaptım çıktı. Sen de durumlar nasıl adet günün geçti mi ya da daha kaç gün var?

Canım evde yapılan teste güvenme ben 11 ve 12. Günde evde yapmıştım çıkmadı bir kaç gün geçince ayrıca adet günümün de geçtiği gün tekrar yaptım ama bu sefer hastanede kan yaptım çıktı. Sen de durumlar nasıl adet günün geçti mi ya da daha kaç gün var?[/QUOTE

canım adet gunume 2 gun var burda doktorda aşılamadan 15 gun sonra gel bakalım dedı işte ben meraktan bı test yapıyım dedım olurya belkı erken sevınırım dıye.adet gunumdede kolay kolay şaşma olmuyor .ıdrar testı yaptım çıkmadı kan testı yaptım çıktı diyosunuz ya moral oluyo bana ınşallah kanda çıkar canım.

adet gününü bekle 1 günde gecikirse kandan baktır bazen testler doğru sonuç vermeyebilir yada hastane yakınsa yarın kandan baktr

canım yakınımda hastane var ama benım gıttığım hastane değil adet gunume 2 gun var doktorda bana 17 sınde gel dedı meraktan yaptım ama barız tek çizgi çıktı :(

Back
X