Kızlarrrr beta hcg yükselişlerim normal mi?

Ben bu beta hcg artışı stresi yüzünden idrar testinden sonra kan testi yaptırmadım. 3-4 hafta sonra dr gittim keseyi gördük hamd olsun. Senin değerinde güzel artmış.5.haftada keseyi görürsün inşallah.
Ahhh amin inşallah ayın 11 inde randevum var birdaha inşallaj bu sefer görünür kesemiz allah izniyle :)

Çok fazla artış değil canım düzensiz artış Bi gidiyorsun 50 2 gün sonra 60 2 gün sonra 180 sonra 100 oluyor seninki öyle durmuyor
İçim rahat etmedi sağlık ocağı yanımda hemen gittim Dr görüştüm normal değerin dedi kötü senaryoları kafanda çıkar gidişatın gayet iyi dedi bakalım nasip herşey 🙏

İçim rahat etmedi sağlık ocağı yanımda hemen gittim Dr görüştüm normal değerin dedi kötü senaryoları kafanda çıkar gidişatın gayet iyi dedi bakalım nasip herşey 🙏
İlk haftalarda benim eşimde okumuş netten bişeyler koştur koştur acile gittik doktorlar bir güzel azarladı bizi o gün bugündür İnternetten ne okursa okusun söylememe yasağı var 😁 İnternet zaten hasta ziyaretine gelen hayırsız akraba gibi ağzından hiç iyi bişey çıkmıyor 😁

İlk haftalarda benim eşimde okumuş netten bişeyler koştur koştur acile gittik doktorlar bir güzel azarladı bizi o gün bugündür İnternetten ne okursa okusun söylememe yasağı var 😁 İnternet zaten hasta ziyaretine gelen hayırsız akraba gibi ağzından hiç iyi bişey çıkmıyor 😁
Hahahahahahah hay allah seni ne güldüm ya çok doğru bir tespit 😂😂😂😂

Back
X