2hafta once tsh hormonum yuksek cikmisti 6.77,serbest t3ile t4 normaldi Doktor levotiron adinda Ilac verdi 2hafta kullan gel dedi....bugunde gittim Tahlil oldum tsh degerim 0.214 olmus,serbest t4te 1.91olmus yani bu seferde tsh degerim dusmus fazla bi dusus ama normalin altinda,t4te yukselmis....bu konularla ilgili bilgisi olan varsa yazabilirmi lutfenn....
yok o Sabah Ilac almadim Tahlil olcam diye..doktor hafta sonlari ilaci yarim al dedi cok guzel dedi durdu.baskada bisey demedi..Adam akilli aciklama yapmiyolar ya sinir oluyorum
Gebelik oncesi ve gebeligin ilk 3 ayinda tshin 2 ve altinda olmasi istenir. o nedenle begenmistir dr. Haftasonu yarin icmeniz de degerinizi sinirlar icerisine getirir merak etmeyin.
Gebeligin diger 6 ayinda da tsh 3 un altinda olmali. Aklinizda olsun.
2hafta once tsh hormonum yuksek cikmisti 6.77,serbest t3ile t4 normaldi Doktor levotiron adinda Ilac verdi 2hafta kullan gel dedi....bugunde gittim Tahlil oldum tsh degerim 0.214 olmus,serbest t4te 1.91olmus yani bu seferde tsh degerim dusmus fazla bi dusus ama normalin altinda,t4te yukselmis....bu konularla ilgili bilgisi olan varsa yazabilirmi lutfenn....
benmde 3 çıkmıştı değerm ve 5.haftamda günde yarım doz o haptan kullandm 1 hafta kadar.sonra kendi doktoruma gidip tahlil sonuçlarımı gösterdiğimde ilaç kullanmama bile kızmıştı değerlern referansta diye.sonraki değerlerm 2nin altına düştü 10 gün sonra.doktor normal birdaha ilaç kullanma demişti.çok kafaya takma strestende etkileniyor.kanı verdiğin saate göre de değişiyor labarantlara göre de..geçmiş olsun..