Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayyy hemde nasıl hazır hissediyorum anlatamam :)) yumutlamam lazım diyip diyip duruyorum tabiki Rabbim hayırlısını nasip etsin etrafımda da hamişler doluu ayyy bi heyecan basıyoo
ayyy hemde nasıl hazır hissediyorum anlatamam :)) yumutlamam lazım diyip diyip duruyorum tabiki Rabbim hayırlısını nasip etsin etrafımda da hamişler doluu ayyy bi heyecan basıyoo
:))) Bu Sizin kendi bileceğiniz bir iş :) Bende ikinci bebeğimi istiyorum nasipse :)) 7 ya$ında bir kızım var. 7 Senedirde korunuyorduk. Son 26 gündür korunmuyoruz :) Büyük gün 10 ekim. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin in$allahhhhh
:))) Bu Sizin kendi bileceğiniz bir iş :) Bende ikinci bebeğimi istiyorum nasipse :)) 7 ya$ında bir kızım var. 7 Senedirde korunuyorduk. Son 26 gündür korunmuyoruz :) Büyük gün 10 ekim. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin in$allahhhhh
10 ekim regl tarihim ve araya bayram giriyor. Bende o kadar Sabırsımızki canım anlatamammm :) bu 7 senelik korunmamızdan sonra ilk deneyimimiz olacak. Sanki ilk defa böyle birşeyi yaşıyormuşum gibime geliyor :)))) Sanada bol $ans diliyorum canımcım :)
10 ekim regl tarihim ve araya bayram giriyor. Bende o kadar Sabırsımızki canım anlatamammm :) bu 7 senelik korunmamızdan sonra ilk deneyimimiz olacak. Sanki ilk defa böyle birşeyi yaşıyormuşum gibime geliyor :)))) Sanada bol $ans diliyorum canımcım :)
Dimi insanın içi kıpır kıpır oluyor vallahi :) sanki yaptıkta yarın kucağımıza alcaz gibi Rabbim sanada tez zamanda sağlıcakla nasip etsin canım :) saol güzel dileklerin için
nie erken olsunki ben 3 yıllık nişanlılık 3 yılı flört olmak üzere 6 yılı geride bıraktık. şimdide 6 aylık evliyim. ben önceleri uzun yıllar düşünmüyodum hep öle sölerdim bir tutturdular 1 sene beklersiniz sonra çocuk yaparsın bir sinir oldum bir sinir oldum ki sorma ya. kimene ya benim hamileliğimden kimene benim kocamla münasebetimden. eşime dedim ya hemen yada uzun yılar sonra :) şimdi 1,5 aylık hamileyim sen hala erkenmi diosun :))