Kızlarrrr çok önemli!!!!

Kubracan9578

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
338
170
33
Evet hala şoktayım. Geçen hafta çok ağrılı bir şekilde kanamam olmuştu. Türkiye'deki doktorumun her ihtimale karşı prolutan iğnesi vermişti onu yaptık. 2 gün feci şekilde kanamam oldu ve çok şükür şuan birşey yok yani inşallah perşembe günü doktora gideceğiz o Zaman belli olacak. İngiliz bir komşum var dün akşam düşük yaptı ve isteyerek Nasıl olduğunu sorduğumda hurma ve ananas yeyirek düşük yaptığını söyledi önce şaşırdım ve düşük yapmak için bunu çoğu kişinin yaptığını söyledi. Bir an geçen hafta 7-8 tane yediğim hurma geldi aklıma.

Kızlar hamileyken kesinlikle hurma ve ananas yenilmezmiş bilmiyordum. Burda doğuma yakın açılma olsun diye hurma yeniliyormuş. Demem o ki bilmeyenler varsa lütfen hurma ve ananas yemeyin. Çok şaşırdım sizinle paylaşmak istedim. :(

Evet hala şoktayım. Geçen hafta çok ağrılı bir şekilde kanamam olmuştu. Türkiye'deki doktorumun her ihtimale karşı prolutan iğnesi vermişti onu yaptık. 2 gün feci şekilde kanamam oldu ve çok şükür şuan birşey yok yani inşallah perşembe günü doktora gideceğiz o Zaman belli olacak. İngiliz bir komşum var dün akşam düşük yaptı ve isteyerek Nasıl olduğunu sorduğumda hurma ve ananas yeyirek düşük yaptığını söyledi önce şaşırdım ve düşük yapmak için bunu çoğu kişinin yaptığını söyledi. Bir an geçen hafta 7-8 tane yediğim hurma geldi aklıma.

Kızlar hamileyken kesinlikle hurma ve ananas yenilmezmiş bilmiyordum. Burda doğuma yakın açılma olsun diye hurma yeniliyormuş. Demem o ki bilmeyenler varsa lütfen hurma ve ananas yemeyin. Çok şaşırdım sizinle paylaşmak istedim. :KK43:
Çok şaşırdım gerçekten :/ bunu bi doktoruma sormam lazım

Kızlar hamileyken kesinlikle hurma ve ananas yenilmezmiş bilmiyordum. Burda doğuma yakın açılma olsun diye hurma yeniliyormuş. Demem o ki bilmeyenler varsa lütfen hurma ve ananas yemeyin. Çok şaşırdım sizinle paylaşmak istedim. :KK43:

Aaaaa hurma bildigimiz kuru hurma dimi?
Ben gecen nette arastirirken dusuk riskiyle alakali birileri yazmis ananas yiyin bebek daha iyi tutunur diye :KK43::KK57:

Ben ananasın bebeğim tutunmasına yardım ettiğini duymuştum ve sürekli yemiştim çok şükür hiçbir şey olmadı. İlginç geldi bana da. Doğruluk payını araştırmak gerek tabi. Siz de kanamayı hurmaya bağlayıp üzülmeyin. Benim çevremde birçok kişi faydalı diye hurma yiyor hamileyken.

Ananas tutunmasina yardmci oluyo diye biliyorm ama hurma rahimde kasilmalara neden oluyo dr lar dogum yaklasinca ginde 6 7 tane yenilmesini oneriyo dikkat et sen bide kan sulandirici kullanyodun dimi?

Ananas tutunmasina yardmci oluyo diye biliyorm ama hurma rahimde kasilmalara neden oluyo dr lar dogum yaklasinca ginde 6 7 tane yenilmesini oneriyo dikkat et sen bide kan sulandirici kullanyodun dimi?
Çok ilginç ananas burda doğum kolaylaştırmak için diyorlar. Bende doktoruma soracağım Can'ım deli gibi istiyor. Evet kan sulandırıcı kullanıyorum. Teşekkür ederim :KK200:

Back
X