kizlarrrr dogum yaptim oglusum geldiii :)

Gözün aydın saglıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah :)

:KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar::KK46:

tebrikler canım.. analı babalı sağlıklı büyüsün inşAllah.. öpüyorum bebeğini:KK15:

Kaç kilo doğdu ve boyu kaç. Bir de erken mi doğdu sanki hamilelik takviminde 38. Haftanda olduğun yazıyo sezaryen mi oldu sen kurtardın darısı tüm hamişlere inşallahhhh ;)

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah doğumdan çoooooookkk korkan biri olarak darısı bize inşallah diyorum

:KK22:
Kaç kilo doğdu ve boyu kaç. Bir de erken mi doğdu sanki hamilelik takviminde 38. Haftanda olduğun yazıyo sezaryen mi oldu sen kurtardın darısı tüm hamişlere inşallahhhh :KK66:
Canimmmm 3100 gram 50.7 cm boyu 4 cm acilmam varmis beni eve geri gondermedi doktorum :) saat 16.00da yattim 19.27 de dogurdum evet canim birazcicik erken geldi oglusum aminnnn herkesi kurtarsinnn canimmm

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah doğumdan çoooooookkk korkan biri olarak darısı bize inşallah diyorum
Canim benim allah razi olsun korkma hic ben yatisi yaptim sancim geldiginde sadece ya şafi şifa senden benimde şifami ver diye durmadan dua ettim cok sukur iyiyim sende et canim

Ayy canım benim yaa içimi rahatlattın bilsen ne dualar ediyorum bi aksilik olmazsa 2 ayım kaldı ama kaygısı şimdiden çöktü Allah sana ve bebeğine uzun ömür versin bizide hayırlısıyla kurtarsın inşallah

Allahim hepinizden razi olsun o kadar guzel bi duygu ki allahim olmayana yolda olana da nasip etsinnnn :) et canim duadan vazgecme rabbimin bi mucizesi buu :)

Back
X