- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
kızlarrrrrr 
benim sözlümün doğum gününe tam 1 ay var.biliyorum kimileriniz 1 aydan hediye telaşınamı girilir diye düşünebilirsinz ama ben farklı şeyler yapmayı almayı seven biriyim bu yüzden şimdiden düşünmeye başladım :126::115:
internetten etrafımdan kadar araştırmama rağmen içime sinmesini geçelim aklıma uyan bi hediye bile bulamadım ne yazıkki

bu yüzden yine yolum kadınlar kulübüne sormaya düştü

sizce ne almalıyım?? bi fikri olan var mı
meleğime ne alabilirim hem kullanışlı olsun filan istiyorum
:82:
fiyatıda uygun olsa iyi olur tabi.. :103:
parfüm alayım dedim ama daha geçen hafta aldım (hem zaten o mis gibi kokuyor uyyyhh :123:
tişörtüde bu hafta aldım :119:
gömleğide sözden sonra verdik :78:
sanırım alacak hediye bırakmadım kendisine galiba
:97: :101:
:98:
ayyyyyyyyyyyyy aşkımmma ya ne hediye alabilirim ki kızlar düşün düşün durdum resmen
:82:
erkeklere hediye bulmak ne kadar zor bir iş ya :18:

benim sözlümün doğum gününe tam 1 ay var.biliyorum kimileriniz 1 aydan hediye telaşınamı girilir diye düşünebilirsinz ama ben farklı şeyler yapmayı almayı seven biriyim bu yüzden şimdiden düşünmeye başladım :126::115:
internetten etrafımdan kadar araştırmama rağmen içime sinmesini geçelim aklıma uyan bi hediye bile bulamadım ne yazıkki

bu yüzden yine yolum kadınlar kulübüne sormaya düştü

sizce ne almalıyım?? bi fikri olan var mı

meleğime ne alabilirim hem kullanışlı olsun filan istiyorum

fiyatıda uygun olsa iyi olur tabi.. :103:
parfüm alayım dedim ama daha geçen hafta aldım (hem zaten o mis gibi kokuyor uyyyhh :123:
tişörtüde bu hafta aldım :119:
gömleğide sözden sonra verdik :78:

sanırım alacak hediye bırakmadım kendisine galiba

:98:
ayyyyyyyyyyyyy aşkımmma ya ne hediye alabilirim ki kızlar düşün düşün durdum resmen

erkeklere hediye bulmak ne kadar zor bir iş ya :18: