kızlarrrr hediye için fikirlerinizi bekliyorum <3

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
kızlarrrrrr :kkk:
benim sözlümün doğum gününe tam 1 ay var.biliyorum kimileriniz 1 aydan hediye telaşınamı girilir diye düşünebilirsinz ama ben farklı şeyler yapmayı almayı seven biriyim bu yüzden şimdiden düşünmeye başladım :126::115:

internetten etrafımdan kadar araştırmama rağmen içime sinmesini geçelim aklıma uyan bi hediye bile bulamadım ne yazıkki :6::24:

bu yüzden yine yolum kadınlar kulübüne sormaya düştü
:48::60::64::66::62:

sizce ne almalıyım?? bi fikri olan var mı:67:
meleğime ne alabilirim hem kullanışlı olsun filan istiyorum :69::82:
fiyatıda uygun olsa iyi olur tabi.. :103:

parfüm alayım dedim ama daha geçen hafta aldım (hem zaten o mis gibi kokuyor uyyyhh :123:
tişörtüde bu hafta aldım :119:

gömleğide sözden sonra verdik
:78::69:

sanırım alacak hediye bırakmadım kendisine galiba
:1: :8: :9: :97: :101:

:98:

ayyyyyyyyyyyyy aşkımmma ya ne hediye alabilirim ki kızlar düşün düşün durdum resmen
:70::82:

erkeklere hediye bulmak ne kadar zor bir iş ya
:18:

hobisi futbolu çok sever.internetten gazeteden tvden her an fulbol o derece yani:51:

Tuttuğu takımın formasını alabilirsin .
Pek orijinal değil ama .)
Birde görmüşsündür Oscar ödülü falan var işte yılın en iyi sevgilisine falan diye onlardan da yaptırabilirsin .
Yada takım bornozları var onlardan alabilirsin :)

Nette gormustum gecenlerde sevgılının tuttugu takımın gazetesını yapıyolar yılın taraftarı dıye sevgılınızın fotosunu koyuyolar guzelde bır cerceve yapıyolar bence bak bı ıstersen

éğér evliliğinize az kaldı ise güzel eşortman veya pijama takımı alabilirsin evlendiğimizde yanımda giyersin dersin:33:

ilginçlik arıyorsan ben şarkı söylemiştim stdyoda cdyi vermiştim arabada dinlediğinde ağlamış
hediye sevgili kitabı yapmıştım netten
sonra herkese***** e**** seni çok seviyor dedittirdim
kravat takımı aldım
sort tshrt aldım
belki sana fikir olabilir bunlar

veya spa günü alabilirsin internetten ikiniz beraber güzel zaman gecirebilirsiniz ...

Tuttuğu takımın formasını alabilirsin .
Pek orijinal değil ama .)
Birde görmüşsündür Oscar ödülü falan var işte yılın en iyi sevgilisine falan diye onlardan da yaptırabilirsin .
Yada takım bornozları var onlardan alabilirsin :)
takım bornozlarının bildiğiniz bi sitesi varmı?

O zaman futbolla alakalı bir hediye bakmaya çalışın.
Madem fanatik.
Krampon falan olmaz mı ki.
Eğer halı saha falan da yapıyorsa...
krampon nedir?

Nette gormustum gecenlerde sevgılının tuttugu takımın gazetesını yapıyolar yılın taraftarı dıye sevgılınızın fotosunu koyuyolar guzelde bır cerceve yapıyolar bence bak bı ıstersen
bakmak isterim tabiki.ilginç geldi.sitesi filan varmı bu dediğiniz şeyin? veya bi fotosu?
ayy söylediğm hediye çok mu saçma oldu ne:18:
hediye güzel ama henüz evliliğimize var :40:

ilginçlik arıyorsan ben şarkı söylemiştim stdyoda cdyi vermiştim arabada dinlediğinde ağlamış
hediye sevgili kitabı yapmıştım netten
sonra herkese***** e**** seni çok seviyor dedittirdim
kravat takımı aldım
sort tshrt aldım
belki sana fikir olabilir bunlar

veya spa günü alabilirsin internetten ikiniz beraber güzel zaman gecirebilirsiniz ...
ahhhhhhhhh ahhh.sesimin iyi mi kötü mü olduğunu bilsem aslında aklıma ilk o fikir gelmişti.ama bende ses varmı bilmiyorum.şarkıda yazamıyorum öyle yeteneklerim yok sanırım :17: siz nasıl yaptınız? şarkıyı filan kendiniz mi yazdınız? sesiniz güzel sanırım.ben sesimin iyi veya kötü olduğunu nasıl öğrenebilirim hiç bilgim yokta :26:

ahhhhhhhhh ahhh.sesimin iyi mi kötü mü olduğunu bilsem aslında aklıma ilk o fikir gelmişti.ama bende ses varmı bilmiyorum.şarkıda yazamıyorum öyle yeteneklerim yok sanırım :17: siz nasıl yaptınız? şarkıyı filan kendiniz mi yazdınız? sesiniz güzel sanırım.ben sesimin iyi veya kötü olduğunu nasıl öğrenebilirim hiç bilgim yokta :26:[/QUOTE]

valla bende bilmiyordum sesimin iyi olduğunu sezen aksunun hoşgeldin (Kalıplaşmış bir şarkı zaten) stüdyo arkadaşımın yeri olduğu için gittim orda söyledim baktım sesimde iyiymiş yaa aslında o mantıkla bakma çünkü orda sese destek veriyorlar arkadan önemli olan senin yaptığın birşey bu çok önemli..

krampon dedikleri şey futbulcu ayakkabısı normal ayakkabılardan farklı nete yaz görürsün zaten takım bornozları hangi takımı tutuyorsa o takımın satış noktalarında oluyor gsstore gibi bunu da netten bulabilirsin ,:) ellerinle pasta yapıp ,bugüne kadar geçirdiğiniz güzel anları süslü mesela kadife kaplı bir deftare yazabilirsiniz misal işte şu gün cafede oturuyorduk ben üstüne şunu döktüm hatırlıyormusun:) aslında nasılda utanmıştım ,sen ise sevgi ile bana bakmıştın bir kez daha doğru adam bu demiştim gibi , yolladığınız ve gelen mesajları yazabilir ,defterin bir yerine beraber çekilmiş fotoların çıktısını alıp yapıştırabilirsiniz .. ;)

ikinizin beraber çekilmiş bir fotoğrafını duvar saati yaptırabilirsiniz seçenek çok ;) pasta yapmam derseniz futbol topu şeklinde pasta yaptırabilirsiniz

[/QUOTE=flora_sima; valla bende bilmiyordum sesimin iyi olduğunu sezen aksunun hoşgeldin (Kalıplaşmış bir şarkı zaten) stüdyo arkadaşımın yeri olduğu için gittim orda söyledim baktım sesimde iyiymiş yaa aslında o mantıkla bakma çünkü orda sese destek veriyorlar arkadan önemli olan senin yaptığın birşey bu çok önemli..[/QUOTE]

önemli olan studyosu olan bir arkadaş ve bunun bilgilerimi yardımlarımı yani birazda?

krampon dedikleri şey futbulcu ayakkabısı normal ayakkabılardan farklı nete yaz görürsün zaten takım bornozları hangi takımı tutuyorsa o takımın satış noktalarında oluyor gsstore gibi bunu da netten bulabilirsin ,:) ellerinle pasta yapıp ,bugüne kadar geçirdiğiniz güzel anları süslü mesela kadife kaplı bir deftare yazabilirsiniz misal işte şu gün cafede oturuyorduk ben üstüne şunu döktüm hatırlıyormusun:) aslında nasılda utanmıştım ,sen ise sevgi ile bana bakmıştın bir kez daha doğru adam bu demiştim gibi , yolladığınız ve gelen mesajları yazabilir ,defterin bir yerine beraber çekilmiş fotoların çıktısını alıp yapıştırabilirsiniz .. ;)
ben ona booooooooooll booool pasta yaptım zaten :9: ama şu defter güzel fikir.fotoğraflarımız anılarımız filan çok güzel fikir.bu konuda tek tereddüdüm erkekler bu tarz şeyleri pek önemsemiyorlar.ondan korkuyorum bitek :18:

Son düzenleme:
flora_sima bu arada dediğin şarkıyı dinledim.çok güzelmiş.kalıplaşmış bi şarkı demiştin ama ilk kez dinledim ve eğer şarkı söylersem bu olacak gibi mükemmel sözleri ya sevgilinin niye ağladığını anladım benim bile tüğlerim diken diken oldu. (bizde sözlümle sonbaharda umutlarımın bittiği bi anda tanıştıkda tam şarkıdaki gibi ya :17:

Son düzenleme:
[/QUOTE=flora_sima; valla bende bilmiyordum sesimin iyi olduğunu sezen aksunun hoşgeldin (Kalıplaşmış bir şarkı zaten) stüdyo arkadaşımın yeri olduğu için gittim orda söyledim baktım sesimde iyiymiş yaa aslında o mantıkla bakma çünkü orda sese destek veriyorlar arkadan önemli olan senin yaptığın birşey bu çok önemli..

önemli olan studyosu olan bir arkadaş ve bunun bilgilerimi yardımlarımı yani birazda?

ben ona booooooooooll booool pasta yaptım zaten :9: ama şu defter güzel fikir.fotoğraflarımız anılarımız filan çok güzel fikir.bu konuda tek tereddüdüm erkekler bu tarz şeyleri pek önemsemiyorlar.ondan korkuyorum bitek :18:[/QUOTE]

yok beğenir bence :D
yanınada pasta tamamdır:16:

flora_sima bu arada dediğin şarkıyı dinledim.çok güzelmiş.kalıplaşmış bi şarkı demiştin ama ilk kez dinledim ve eğer şarkı söylersem bu olacak gibi mükemmel sözleri ya sevgilinin niye ağladığını anladım benim bile tüğlerim diken diken oldu. (bizde sözlümle sonbaharda umutlarımın bittiği bi anda tanıştıkda tam şarkıdaki gibi ya :17:

:):) evet çok duygusal bir şarkı yaa bir stüdyo bulabilirsen olabilir ben birde video çektim bir sürü şey yaptım hiçbir zaman karşılık almasam da yapmaya devam ediyorum :(

:):) evet çok duygusal bir şarkı yaa bir stüdyo bulabilirsen olabilir ben birde video çektim bir sürü şey yaptım hiçbir zaman karşılık almasam da yapmaya devam ediyorum :(

şarkı çekiminin maliyeti ne kadardı peki? bence zamanla karşılıklarını inşallah alırsın.çünkü danel örerken bile ince ince nasıl işliyoruz.el emeğimin göz nurumuz oluyor.ama motif bittiğinde bi desen bi model çıkıyor öyle değil mi? emeklerinide karşılığınıda ördüğün dantel gibi düşün ..

Back
X