kızlarrrr loğusa külodu hakkında yardım lütfen

cimcime cimcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
40
22
38
38
hanımlar doğuma az bi süre kaldı tek kullnımlık loğusa külodu aldım 5li pakette ancak nedir ne değildir diyerekten açtım paketi bildiğin tül gibi külot şeklinde bez parçaları çıktı bunun içine ekstra bi ped mi koyuyoruz yada olduğu gibimi giyiyoruz nası giyilir ki incecik bunun neresi kanamayı tutacak kullanan varsa ve beni aydınlatacak biri çıkarsa çok sevinirim yoksa gidip klasik hastane hastaları için bez alıcam yani

Ben almadım bilemiyorum o yüzden. İnce olması terletmemesi içindir muhtemelen. Hastanede ped olarak gazlı bez arasında pamuk veriyorlardı (oldukça uzundu). Hasta besine izin vermemişlerdi mesela terletir diye.

Canım özel hastane ise orada istediğin kadar temin ediyorsun eve gelince de oldukça uygun bir o kadar da rahat canped i öneririm yanlardan yırtıp acabilirsin benim kanamam uzun sürdüğü için onu kullanmıştım

ben de sandım ki kanı tutan emen tek kullanmlık bi külod var 3 4 saatte bi değişiyosun hasta bezinin daha modern versiyonunh doğuma uygun hali diye düşünmüştm yani bırak hastaneyi evde bile süper rahat olurdu işte bi hayaller bide gerçekler... özel hastane veya devlet farketmz artık ben içine yine ped koyduktan sonra

ay cehalet mi diyim ne diyim ama güzel fikir diilmi ya kendiliğnden pedli kullan at külod nası fikir
Yo dediginiz cok guzel fikir. Bende düsünmüstüm ama görümcem onlar hastanede veriyolar dedi bende almadim. Sonra baktimki bu ne hastanedekiler normal pedin kalin olaniymis.zezaryen oldugum icin disari cikamadim kaynanama tarif ettim al diye ama yarim olanlari var onlardan almis :KK35:

Back
X