İki günde bir iki katına çıkar 3000 lerde görünür kese2 gün önce 315di bugün 955 olmuş ne zaman gitmeliyim 5 Temmuz cumartesi gideyim diyorum 1 hafta sonra nasıl sizce görünür mü?
haftaiçi çarşamba falan gidersende kese görünür diye düşünüyorum canım. hayırlı olsun2 gün önce 315di bugün 955 olmuş ne zaman gitmeliyim 5 Temmuz cumartesi gideyim diyorum 1 hafta sonra nasıl sizce görünür mü?
Yaaa 5 Temmuz cumartesi gününe aldım eşim de izinli beraber giderizİki günde bir iki katına çıkar 3000 lerde görünür kese
İnşallah rabbim sağlıkla versin aminnnhaftaiçi çarşamba falan gidersende kese görünür diye düşünüyorum canım. hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ama aklım karıştı cmts hafta sonu ya nasıl randevuyu aldın . Ben de 17 Haziran'da verdim değerim 10 çıktı 23 Haziran'da verdim 620'lerde değerim. Kadın doğumda verdim tabii ki sonra kadın doğum uzmanım tekrar 25'inde vermem istedi ve 1200 küsurdu değerim. İyi atmış dedi ve cuma günü gel yani bugün gitmem gerekiyordu alttan dedi bakalım kese görelim ama ben alttan muayene olmak istemediğim için bekleyeceğim 8 temmuz gibi gideceğim hem karından ultrasonla bakılır hem de belki kalp atış dinlerim diye erken satmayınca maalesef sürekli kan ver kese gör kalp atışı dinle çok git gel yaptırıyorlar normal olarakYaaa 5 Temmuz cumartesi gününe aldım eşim de izinli beraber gideriz
Benim değerim 2 gün önce 1235'ti . Doktor cuma günü yani bugün gel kese gelelim dedi hatta muayene edecekti ben istemediğim için gitmedim yani alttan muayene olmak istemedim 8 temmuz'u aldım o zamana kadar bence kese ultrasonla gözükür karnımdan muayene olmak için sizce o zamana kadar gözükürdü mü yani o zaman bence bayağı bir geçer 3000 i . 17 Haziran'da verdim değerim 10'du 23 Haziran'da verdim değerim 623'tü 25'inde verdim dedim 1235'ti 8 temmuz'da gitsem bence kalp atışı da dinlerim diye düşünüyorum sizce?haftaiçi çarşamba falan gidersende kese görünür diye düşünüyorum canım. hayırlı olsun
evet kese görünür, bebek kalp atısı icin erken olabilirBenim değerim 2 gün önce 1235'ti . Doktor cuma günü yani bugün gel kese gelelim dedi hatta muayene edecekti ben istemediğim için gitmedim yani alttan muayene olmak istemedim 8 temmuz'u aldım o zamana kadar bence kese ultrasonla gözükür karnımdan muayene olmak için sizce o zamana kadar gözükürdü mü yani o zaman bence bayağı bir geçer 3000 i . 17 Haziran'da verdim değerim 10'du 23 Haziran'da verdim değerim 623'tü 25'inde verdim dedim 1235'ti 8 temmuz'da gitsem bence kalp atışı da dinlerim diye düşünüyorum sizce?
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin2 gün önce 315di bugün 955 olmuş ne zaman gitmeliyim 5 Temmuz cumartesi gideyim diyorum 1 hafta sonra nasıl sizce görünür mü?
Benim değerim 2 gün önce 1235'ti . Doktor cuma günü yani bugün gel kese gelelim dedi hatta muayene edecekti ben istemediğim için gitmedim yani alttan muayene olmak istemedim 8 temmuz'u aldım o zamana kadar bence kese ultrasonla gözükür karnımdan muayene olmak için sizce o zamana kadar gözükürdü mü yani o zaman bence bayağı bir geçer 3000 i . 17 Haziran'da verdim değerim 10'du 23 Haziran'da verdim değerim 623'tü 25'inde verdim dedim 1235'ti 8 temmuz'da gitsem bence kalp atışı da dinlerim diye düşünüyorum sizce?haftaiçi çarşamba falan gidersende kese görünür diye düşünüyorum canım. hayırlı olsun
Teşekkürlerevet kese görünür, bebek kalp atısı icin erken olabilir
8 ay oldu 2 ay önce de kimyasal gebelik geçirdimHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinsorması ayıp ne zamandır deniyordunuz çocuk için?
Bende 4 temmuzda gidicem inşallah görürüz ama kardeşim abla yinede erken oluyor dedi acaba daha ileri tarihe mi alsam bilemedim2 gün önce 315di bugün 955 olmuş ne zaman gitmeliyim 5 Temmuz cumartesi gideyim diyorum 1 hafta sonra nasıl sizce görünür mü?
1500 de kese görünüyor diyorlar 955 de haftaya cumartesiye kadar baya artmış olmaz mı 1500ü de geçmesi gerekiyorBende 4 temmuzda gidicem inşallah görürüz ama kardeşim abla yinede erken oluyor dedi acaba daha ileri tarihe mi alsam bilemedim
Artar bence inşallah görürüz1500 de kese görünüyor diyorlar 955 de haftaya cumartesiye kadar baya artmış olmaz mı 1500ü de geçmesi gerekiyor
İnşallah aminnnnnArtar bence inşallah görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?