• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarrrr...Si olsaniz naparsiniz

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kizlar mrb;)
Mesela sizi goezden gelen.
Sinir etmeye çalisan.
Bir ortamda karsilassaniz sizi yok sayan birileri var.
Ama sosyal medyada hikaye durum hep sizi bi takip icinde olan kimselere tutumunuz ne olur.
Ben sildim watsap dan da ins dan da hata mi ettim.
Onlari taktigimi mi gosterir bu durum
Hic silmeseydim de beni takip edio bi acigimi yakalamak icin ve hasetten takipleeine goz mu yumsaydim.

Buda dert mi demeyin ;)
(Bu arada griumcerimden bahsediyorum)

Ben şahsen iplemediğim kişi yada kişiler varsa hiç biyerden engellemem çıkartmam patates çuvalı gibi oldukları yerde bırakırım çünkü onları engellemek bi nevi önemsemektir ve bi umursamamaya başlarsam kişi kendi varlığından Şüphe eder tersim çok pis sizde hiç engel falan atmayın cıkartmayın bir süre sonra onlar kendi kendilerini imha ediyorlar :)

Ben şahsen iplemediğim kişi yada kişiler varsa hiç biyerden engellemem çıkartmam patates çuvalı gibi oldukları yerde bırakırım çünkü onları engellemek bi nevi önemsemektir ve bi umursamamaya başlarsam kişi kendi varlığından Şüphe eder tersim çok pis sizde hiç engel falan atmayın cıkartmayın bir süre sonra onlar kendi kendilerini imha ediyorlar :)

Aslinda benimde mantigim bu yondeydi ancak dayanamadim.
Silmiş bulundum bir kere

Ben siliyorum ya onların paylaşımlarını görünce onları hatırlıyorum çünkü o yüzden genelde silerim

Sil gitsin. Hem kafan rahat olur. Hem karsi taraf paylasimlarini meraktan göremedigi icin kudurur.

Back
X