Kızlarrrr yardım edin sizce normalmi bunlar??

adigerum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
130
0
26
Ankara
Kızlar şimdi benim bi sevgilim var:) beni sevdiğini çok hissediyorum bakışlarından falan konuşmalarından yanımdaki hareketlerinden falan yakında aile ile de tanıştıracak ve yüzük takmayı istediğini söyledi...Yani kusura bakmayın ama sormak zorundayım tabi her ilişkide yakınlaşmalar olur bizde birazcık yakınlaştık sonra eve geldik böyle +18 konuşmlar geçti aramızda işte o biraz açık konuştu neden bilmiyorum ama bu durumdan rahatsız oldum ne kadar az ve mesafeli olsada özel şeyler yaşansa da bu şekilde konuşmak beni rahatsız etti sonra ben buna biraz tavır yaptım böyle konustğmz içinnn sonra başkasıyla bunları konuşmam daha mı hoştu çok özür dilerim beni sapık yerine koydun bundan sonra sen istemediğin sürece elini bile tutmıcam ama seni yüreğimde her zaman sevicem sen benim canımsın sana zarar gelsin sen üzül asla istemem dedi.... ve bunu denemek için fake adresten bi kızmış gibi konuştum işte normal sohbet muhabbet etmeye çalıştım daha sonra konuyu birlikte olmaya getirdim ve ben sevdiğime yamuk yapmam bizde böyle şeyler ters şimdi beni sil canımı sıkma istiyosan bunu yapaacak adam dışarda çok hadi yoluna bak dedi...

Sizce ben çok mu büyütmüş oldum ??? güvenmekte haklı mıyım haksız mıyım??

Face'te tanımadığı bir kızın mesajına cevap vermiş oldu, hem de uzun uzun. Bence çok büyük bir sorun. Ya zarfınızı yutmadı ya da tanımadığı kızlara cevap yazıyor.

Asıl sorun face de tanımadığı birini kabul etmesi ve onla muhabbete koyulması...
Sohbeti cinselliğe getirdiğin zaman sen olduğunu anlamış olabilir bence.

Ne kadarlık birliktesiniz? Eğer cinsellik yönünden yakınlaşıyorsanız, konuşunca tuhaf olmanız neden :44:
Ben sevmiyorum şahsen bu tip şeylerin mesajla vs.dillendirilmesini:31:

1.si ne kadardır birliktesiniz bu çok önemli 2. si senin tepki göstermen konunun nereye kadar uzadığına bakar çünkü sonuçta uzun zamandır birlikteyseniz ve evlilik düşünüyorsanız bu konunun aranızda belli bir yere kadar geçmesi normal 3. sü erkek arkadaşın neden tanımadığı birini kabul ediyo tut ki kabul etti neden onunla sohbet muhabbeti ilerletiyo ve tanımadığı insanlara nasıl o cesareti veriyo ki cinsel konulara geliyor olay ben onu çözemedim. hadi desen ki senin olduğunu anladı ondan ben sevdiğime ihanet etmem dedi ama onun önündeki büyük sorun neden tanımadığı birini kabul etti. eğer ki sen aranızda geçen konuşmanın hemen bikaç gün sonrasında fake hesap açıp konuyu ilerlettiysen muhtemelen senin olduğunu anlamıştır zaten

Back
X