Bugun asiri öksürük yüzünden doktora gittim kan tahlili yapti ve kaninda enfeksiyon cikti sulcid 325mg antibiyotik verdi 2.5 aylik hamileyim bebeğime zarar olurmu korkuyorum bu durumu yasayan varmi lütfen yardımcı olun
Enfeksiyon bebeğe antibiyotikten daha fazla zarar verebilir.
Zaten ağır antibiyotik vermezler doktorlar içini ferah tut bebişine bişey olmaz inşallah..
Bende 3 buçuk aylık hamileyim idrarımda çok yüksek enfeksiyon çıktığı için kullanmak zorunda kaldım.
Enfeksiyon bebeğe antibiyotikten daha fazla zarar verebilir.
Zaten ağır antibiyotik vermezler doktorlar içini ferah tut bebişine bişey olmaz inşallah..
Bende 3 buçuk aylık hamileyim idrarımda çok yüksek enfeksiyon çıktığı için kullanmak zorunda kaldım.
Kesin olarak birsey diyemem ama, arkadaşım hamileliği boyunca kanda enfeksiyonla uğraştı. Antibiyotik verdi doktorlar ve mecburen kullandı. Cok şükür doğum yaptı ve bebeği de gayet sağlıklı 5aylik oldu bile korkma eger sakıncası olursa doktorun uyarır zaten. En kötüsü de olsa pat pat söyler
Ben varimmmm.8.kutu antibiyotigim yeni bitti.mememde apse var kesik atildi bosaltmak icin ama hala akiyor ve benim enfeksiyon yine 20 bin.dusmuyor.33+2 haftaligim bebegimde allah a emanet.dr um antibiyotikten korkma zarari olsa vermeyiz diyor.