Kızlarrrr Yumurta sayısı ile ilgiliii

Mltmblog

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
227
52
13
30
Kızlar tüp bebek için yumurta sayısı düşük iken iğnelerden sonra sayısı yükselen oldu mu yoksa iğneler sadece yumurtanın kalitesine mi etlkiliyor bir kaç kişi adetin 3.günü yumurta sayısından iğne olduktan sonra çoğaldığını yazmış ama yardımcı olur musunuz

Merhabalar,
Yumurtalarınız varsa, görunuyorsa şükredin ve dua edin o var olanlar gelişsin sağlıklı, içi dolu yumurtalar olsun ve sağlıklı embriyolara dönüşsün. Önemli olan bu...30 tane de yumurta görünse içi boş çıktıktan sonra ne önemi var ki ... Kaliteli sağlıklı yumurtalar olması önemli, dolayısıyla bence hiç moralinizi bozmayın inşallah yumurtalariniz sağlıklı büyür🙏🍀

Kızlar tüp bebek için yumurta sayısı düşük iken iğnelerden sonra sayısı yükselen oldu mu yoksa iğneler sadece yumurtanın kalitesine mi etlkiliyor bir kaç kişi adetin 3.günü yumurta sayısından iğne olduktan sonra çoğaldığını yazmış ama yardımcı olur musunuz
ben daha yeni tup bebek surecinden gectim pozitif sonuclandi sükür amh cok dusuk cikmisti 4 5 tane yumurta gormustu doktorum ama ilaclarla sonradan gelisen yumurtalarim bile oldu 10 tane yumurta toplandi 4 tanesi en iyi kalitede embriyo elde edildi 5.gun 5AA kalitedeydi yani 1i transfer edilip 3 tanesi donduruldu

İğneler sayıyı yükseltmek için değil yumurtaları büyütmek için kullanılıyor. Küçük olduğu için görünmeyen, sayılmayan yumurta iğneler büyüttüğü için görünür olabilir. Sayısından çok kalitesi önemli bir de. 20 tane yumurta toplanacağına 5 toplansın ama içi dolu ve kaliteli olsun daha iyi yani. 🙏

İğneler sayıyı yükseltmek için değil yumurtaları büyütmek için kullanılıyor. Küçük olduğu için görünmeyen, sayılmayan yumurta iğneler büyüttüğü için görünür olabilir. Sayısından çok kalitesi önemli bir de. 20 tane yumurta toplanacağına 5 toplansın ama içi dolu ve kaliteli olsun daha iyi yani. 🙏
Tamamdır ben de böyle biliyorum da demek ki adet döneminde küçük olanlar iğne ile büyüyünce netleşiyor bu da iyi bişey aslında 🌸 doğru önemli olan kalitesi

ben daha yeni tup bebek surecinden gectim pozitif sonuclandi sükür amh cok dusuk cikmisti 4 5 tane yumurta gormustu doktorum ama ilaclarla sonradan gelisen yumurtalarim bile oldu 10 tane yumurta toplandi 4 tanesi en iyi kalitede embriyo elde edildi 5.gun 5AA kalitedeydi yani 1i transfer edilip 3 tanesi donduruldu
Çok şükür amh kaçtı sizin acaba

Çok sevindim amh kaçtı peki sizin

hastaneye gore degisiyor bizim cok tuttu artı birde sehir disinda oldugu icin benzin ve yemek parasi derken bayaa gitti yani
İlk sefer de neticelenmesi çok güzel canım olsun. Daha yolun başndayım ben 😇 eşimin spermde de sorun var varikosel var en doğrusu ama özel olduğu için ve derecesi az olduğu için doktorumuz tüp bebek için yeterli sayıda diye ameliyat istemedi

Back
X