Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha yeni tup bebek surecinden gectim pozitif sonuclandi sükür amh cok dusuk cikmisti 4 5 tane yumurta gormustu doktorum ama ilaclarla sonradan gelisen yumurtalarim bile oldu 10 tane yumurta toplandi 4 tanesi en iyi kalitede embriyo elde edildi 5.gun 5AA kalitedeydi yani 1i transfer edilip 3 tanesi dondurulduKızlar tüp bebek için yumurta sayısı düşük iken iğnelerden sonra sayısı yükselen oldu mu yoksa iğneler sadece yumurtanın kalitesine mi etlkiliyor bir kaç kişi adetin 3.günü yumurta sayısından iğne olduktan sonra çoğaldığını yazmış ama yardımcı olur musunuz
İğneler sayıyı yükseltmek için değil yumurtaları büyütmek için kullanılıyor. Küçük olduğu için görünmeyen, sayılmayan yumurta iğneler büyüttüğü için görünür olabilir. Sayısından çok kalitesi önemli bir de. 20 tane yumurta toplanacağına 5 toplansın ama içi dolu ve kaliteli olsun daha iyi yani.Kızlar tüp bebek için yumurta sayısı düşük iken iğnelerden sonra sayısı yükselen oldu mu yoksa iğneler sadece yumurtanın kalitesine mi etlkiliyor bir kaç kişi adetin 3.günü yumurta sayısından iğne olduktan sonra çoğaldığını yazmış ama yardımcı olur musunuz
Tamamdır ben de böyle biliyorum da demek ki adet döneminde küçük olanlar iğne ile büyüyünce netleşiyor bu da iyi bişey aslındaİğneler sayıyı yükseltmek için değil yumurtaları büyütmek için kullanılıyor. Küçük olduğu için görünmeyen, sayılmayan yumurta iğneler büyüttüğü için görünür olabilir. Sayısından çok kalitesi önemli bir de. 20 tane yumurta toplanacağına 5 toplansın ama içi dolu ve kaliteli olsun daha iyi yani.![]()
Çok şükür amh kaçtı sizin acababen daha yeni tup bebek surecinden gectim pozitif sonuclandi sükür amh cok dusuk cikmisti 4 5 tane yumurta gormustu doktorum ama ilaclarla sonradan gelisen yumurtalarim bile oldu 10 tane yumurta toplandi 4 tanesi en iyi kalitede embriyo elde edildi 5.gun 5AA kalitedeydi yani 1i transfer edilip 3 tanesi donduruldu
Çok sevindim amh kaçtı peki sizinben daha yeni tup bebek surecinden gectim pozitif sonuclandi sükür amh cok dusuk cikmisti 4 5 tane yumurta gormustu doktorum ama ilaclarla sonradan gelisen yumurtalarim bile oldu 10 tane yumurta toplandi 4 tanesi en iyi kalitede embriyo elde edildi 5.gun 5AA kalitedeydi yani 1i transfer edilip 3 tanesi donduruldu
0.64 cikmisti cnm yasimin 25 olmasina ragmen cok dusuk ciktiÇok sevindim amh kaçtı peki sizin
Aaa ama olsun sonuç güzel olmuş maşallah0.64 cikmisti cnm yasimin 25 olmasina ragmen cok dusuk cikti
saol cnm insallah bu surecte olan herkes pozitif sonuc alir doktorunuzu cok iyi arastirinAaa ama olsun sonuç güzel olmuş maşallahsağlıkla kucağına al canım vallahi 4 5 den sonra 10 ü görmesi harika olmuş
Doktorum ablasında doktoruydusaol cnm insallah bu surecte olan herkes pozitif sonuc alir doktorunuzu cok iyi arastirin
ben Aydin da yasiyorum ama Denizli ozel saglik hastanesinde tedavi gordum 2 ay bile surmedi benim tedavi doktorumun ismide Yunus AydinDoktorum ablasında doktoruyduilk denemede oldu onların da siz hangi ildesiniz
Evet duydum çok burada ismini ne kadar tuttu bütün herşeyben Aydin da yasiyorum ama Denizli ozel saglik hastanesinde tedavi gordum 2 ay bile surmedi benim tedavi doktorumun ismide Yunus Aydin
250 bini buldu cnm halâ da ilaclarima para gidiyor biraktirmadi ilaclari sen nerde yasiyorsunEvet duydum çok burada ismini ne kadar tuttu bütün herşey
ankaradayım canım ben henüz başlamadık daha bütün testler şu an 20 tuttu psg sperm ultrason hormon testleri250 bini buldu cnm halâ da ilaclarima para gidiyor biraktirmadi ilaclari sen nerde yasiyorsun
hastaneye gore degisiyor bizim cok tuttu artı birde sehir disinda oldugu icin benzin ve yemek parasi derken bayaa gitti yaniankaradayım canım ben henüz başlamadık daha bütün testler şu an 20 tuttu psg sperm ultrason hormon testleri
İlk sefer de neticelenmesi çok güzel canım olsun. Daha yolun başndayım benhastaneye gore degisiyor bizim cok tuttu artı birde sehir disinda oldugu icin benzin ve yemek parasi derken bayaa gitti yani