Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben doğal sarışınım. yani kendi saç rengim dore sarı kumral böyle saçma bir şey. ama çikolata kahve rengine hastayım... ( boyatsam diplerden sarı çıkıcak saçma olucak. var mı benim düşündümü yapan???
Bence yaptırmayın kendi saç renginizin hastası olanlar var. Saç boyasında dip boyası çok sorun oluyor ama yok sürekli boyatcam diyorsanız boyatabilirsiniz. Ben sırf dip boyası yüzünden kendi saç rengimin üzerine krepe balyaj attırdım şuan o da uçlara doğru gidiyor,gayet güzel duruyor.
Bence yaptırmayın kendi saç renginizin hastası olanlar var. Saç boyasında dip boyası çok sorun oluyor ama yok sürekli boyatcam diyorsanız boyatabilirsiniz. Ben sırf dip boyası yüzünden kendi saç rengimin üzerine krepe balyaj attırdım şuan o da uçlara doğru gidiyor,gayet güzel duruyor.
bide sınav donemım olucak seneye. hiiç uğraşamam aslında. ama denemeyi çokkk istiyorum:( annemin saçını altın çikolataya boyuyorum, nasıl içim gidiyor. boyalar felaket kokuyor çok keskin bi koku, ahır kokuusu gibi, orası da ayrı :S
Haha eski konuma bak ya küçüklük işte, şu an yaşım 21. Saçımı 3-4 yıldır boyuyorum istediğimde sarı yapıyorum istedigimde kahve. tek sıkıntım turunculaşmaması için sürekli uğraşmak zorunda kalmam