Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlarrrr..

handeeeear

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
33
2
86
İstanbul
kızlar ben doğal sarışınım. yani kendi saç rengim dore sarı kumral böyle saçma bir şey. ama çikolata kahve rengine hastayım... :(( boyatsam diplerden sarı çıkıcak saçma olucak. var mı benim düşündümü yapan???

bunun başka alternatifi yok ki cnm dipboya yaptırırsın sürekli sende. bir defa boyatmak ıstıyorsan yaptırma derimmm

Bence yaptırmayın kendi saç renginizin hastası olanlar var. Saç boyasında dip boyası çok sorun oluyor :ssz: ama yok sürekli boyatcam diyorsanız boyatabilirsiniz. Ben sırf dip boyası yüzünden kendi saç rengimin üzerine krepe balyaj attırdım şuan o da uçlara doğru gidiyor,gayet güzel duruyor.

Bence yaptırmayın kendi saç renginizin hastası olanlar var. Saç boyasında dip boyası çok sorun oluyor :ssz: ama yok sürekli boyatcam diyorsanız boyatabilirsiniz. Ben sırf dip boyası yüzünden kendi saç rengimin üzerine krepe balyaj attırdım şuan o da uçlara doğru gidiyor,gayet güzel duruyor.

ama insan sıkılıyorr ki, tamam güzel ama bende boyatmak istiyorumm:(

bunun başka alternatifi yok ki cnm dipboya yaptırırsın sürekli sende. bir defa boyatmak ıstıyorsan yaptırma derimmm

bide sınav donemım olucak seneye. hiiç uğraşamam aslında. :( ama denemeyi çokkk istiyorum::(( annemin saçını altın çikolataya boyuyorum, nasıl içim gidiyor. boyalar felaket kokuyor çok keskin bi koku, ahır kokuusu gibi, orası da ayrı :S

859d3cc2-96b4-4e3d-8d21-1fa3d96569d6.jpg

Koleston köpük boyayı denesen işin çok daha kolaylaşır. Hem boyatmak için başkasına ihtiyaç duymazsın hem de istediğin vakit alır boyarsın :)

859d3cc2-96b4-4e3d-8d21-1fa3d96569d6.jpg

Koleston köpük boyayı denesen işin çok daha kolaylaşır. Hem boyatmak için başkasına ihtiyaç duymazsın hem de istediğin vakit alır boyarsın :)

Yalniz kopuk boyalarin gozuktugunden daha koyu bi renk verdigini soylemeden gecmek olmaz ozellikle kolestonsa

Doğal saç rengi sarı olduğundan dolayı, daha iyi kapatır.
Açık renk boyalarda bakıra dönme ihtimali var
brownhair.gif

Son düzenleme:
Haha eski konuma bak ya küçüklük işte, şu an yaşım 21. Saçımı 3-4 yıldır boyuyorum istediğimde sarı yapıyorum istedigimde kahve. :D tek sıkıntım turunculaşmaması için sürekli uğraşmak zorunda kalmam:silah:

Back
X