Kızlarrrrr arkadaşım ölmek istedi:((

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
okuldan arkadaşım saat 11 bçk gibiydi msj geldi hakkını helal et diye dedim noluyo cvp yok aradım bende ben öldürcem kendime dedi,ağlamaktan konuşamıyo evleri bize 15 dk uzaklıkta annesi babası ayrı annesi salıya kadar şehir dışında olcaktı,kapattı telefonu işte arıyorum cevap vermiyo bi telaşla çıkıp gittim bende,açtı kapıyı ağlamaktan mahvolmuş benden sonra okuldan bi arkadş daha geldi onuda aramş
mutfaktaki ocağı açmış doğalgazı yani solumuş bize 15 dk soludum dedi 112 yi arycaktm ağlıyo yalarıyo rezil olcam diye hastaneyede gelmiyo biraz baş ağrısı varmış kızlar şaşırdık ne yapacağımızı gerçekten 15 dk soluduysa bişey olur mu şu an yatıyo içerde

Bence ağlamakdan olmuş dur baş ağrısı
Siz dışarı çıkarıp bir güzel hava aldirin, belki akli başina gelir..

Kapalı alanda tutmayın bol hava alsın ayrıca bundan sonrası sorunun kaynağını bulup psikolojik destek alması gerekiyor mümkün mertebe tek bırakmayın.

bişe olmaz canım temiz havaya çıkarın yeter.bizim burdada doğal gaz kaçağı olmuştu kapımızın dibinde baş ağrısı ve mide bulantısı olmuştu sadece temiz hava yeterli.

Yahu git bir acile götür durum buysa.
Bunun içinde başlık açılmaz ki 15 dk dan bişey olur mu diye.

bencede doktora götürün canım ve daha da önemlisi en yakın zamanda paikolojik destek almasını sağlayın ki ilerde yine intihara kalkışmasın

teşekkür ederim kızlar bşy olmadı neyse ki

Kapalı alanda tutmayın bol hava alsın ayrıca bundan sonrası sorunun kaynağını bulup psikolojik destek alması gerekiyor mümkün mertebe tek bırakmayın.

bencede doktora götürün canım ve daha da önemlisi en yakın zamanda paikolojik destek almasını sağlayın ki ilerde yine intihara kalkışmasın

bencede destek alması lazım

Yahu git bir acile götür durum buysa.
Bunun içinde başlık açılmaz ki 15 dk dan bişey olur mu diye.

ben gerek gördüm danışmak istedim
cevap vermek zorunda değilsiniz sonuçta

bişe olmaz canım temiz havaya çıkarın yeter.bizim burdada doğal gaz kaçağı olmuştu kapımızın dibinde baş ağrısı ve mide bulantısı olmuştu sadece temiz hava yeterli.

bizde de olmuştu kaçak farkettik neyseki bşy olmadı kimseye

Acile götürün, zehirlenmiş olabilir.

Niye doktora götürmüyorsunuz. Bir daha intihar ederse bunun vebalini alabilecek misin. Sadece sağlık sorunu değil ki problem, belli ki kızın psikolojik sorunları var bunları çözmesi gerekiyor. Eğer gizlerseniz yardım yerine zarar da verebilirsiniz.
Bu arada 2 kişiyi aradığına göre gerçekten ölmek istememiş aslında, yoksa aramazdı bir anlık krizle öyle bir şey yapmış ama tekrar daha ciddi olarak denemeyeceğinin garantisini verebiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…