Bence ağlamakdan olmuş dur baş ağrısıokuldan arkadaşım saat 11 bçk gibiydi msj geldi hakkını helal et diye dedim noluyo cvp yok aradım bende ben öldürcem kendime dedi,ağlamaktan konuşamıyo evleri bize 15 dk uzaklıkta annesi babası ayrı annesi salıya kadar şehir dışında olcaktı,kapattı telefonu işte arıyorum cevap vermiyo bi telaşla çıkıp gittim bende,açtı kapıyı ağlamaktan mahvolmuş benden sonra okuldan bi arkadş daha geldi onuda aramş
mutfaktaki ocağı açmış doğalgazı yani solumuş bize 15 dk soludum dedi 112 yi arycaktm ağlıyo yalarıyo rezil olcam diye hastaneyede gelmiyo biraz baş ağrısı varmış kızlar şaşırdık ne yapacağımızı gerçekten 15 dk soluduysa bişey olur mu şu an yatıyo içerde
Kapalı alanda tutmayın bol hava alsın ayrıca bundan sonrası sorunun kaynağını bulup psikolojik destek alması gerekiyor mümkün mertebe tek bırakmayın.
bencede doktora götürün canım ve daha da önemlisi en yakın zamanda paikolojik destek almasını sağlayın ki ilerde yine intihara kalkışmasın
bencede doktora götürün canım ve daha da önemlisi en yakın zamanda paikolojik destek almasını sağlayın ki ilerde yine intihara kalkışmasın
Yahu git bir acile götür durum buysa.
Bunun içinde başlık açılmaz ki 15 dk dan bişey olur mu diye.
bişe olmaz canım temiz havaya çıkarın yeter.bizim burdada doğal gaz kaçağı olmuştu kapımızın dibinde baş ağrısı ve mide bulantısı olmuştu sadece temiz hava yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?