M
meral76
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meral76
-
Günaydın kızlar,
Bilmiyorum 1,5 haftadır yokluğumu farkeden oldu mu ama feci hastalandım. Gribe yakalandım ve 1,5 hafta yataktan çıkamadım. Şimdi çok şükür daha iyiyim ve işe başladım. Ama feci öksürüyorum hala... Bebişimi çok rahatsız ettim öksürüklerimle. Bazen sağlığından bile endişe edip oturup ağladım. Ağlayınca da daha kötü oldum tabi. Aman kızlar siz siz olun sakın gripli, nezleli birinin yanına yaklaşmayın. Ben nasıl kaptım anlamadım. Güya koruyordum kendimi...
ahh ahh hamile olunca bide daha cabuk gripler kapılıyor gecmiş olsun canım bende hamileligim boyunca 2 kere yakalandım gribe biri cok agır olmuştu senin gibi kılımı bile kıpırdatmamıştım neyseki gecti ben ve bebişim cok iyiyiz :)
canım ben yeniden gribe yakalanıcam gibi sevindim bebişinin iyi olmasına benimde şimdi gözlerim sulandı hapşurup duruyorum burnum akmaya başladı daha yolun başındayım sanırım hemen atlatmam lazım bugün.
gripken ilaç aldınız mı arkadaşalr ? yada ateşlenince bunun bebeğe bi zaarı olur mu acaba ? bende olucam sanırım bi kırgınlık var üstümde hapşuruyorumda ctesi gidiem doktoruma ama
gecmis olsun kendinize iyi bakin bende bi haftadir kotu grip oldum daha yeni duzeldim bi oksuruk kaldi vallaha cok zor hamileyken hele evde bi cocuk daha olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?