- 28 Ağustos 2020
- 10
- 7
- 1
- 31
Anladım. İnşallah Rabbim daha güzel günler göstersin hepimize. Sağlıkla sorunsuzca.Benim 30 ekimdi canim bn bos kese gordum sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım. İnşallah Rabbim daha güzel günler göstersin hepimize. Sağlıkla sorunsuzca.Benim 30 ekimdi canim bn bos kese gordum sadece
Amin canm insallah bu pazartesi yine gtcm kac hftalik sninkiAnladım. İnşallah Rabbim daha güzel günler göstersin hepimize. Sağlıkla sorunsuzca.![]()
Ölçüme göre 6 hafta ama yumurtlamam geç olduğu için daha düşük olabilirmiş.Kalp atışı için perşembe gidicem bende. Beklemelerimiz hayırla sonuçlansın.Amin canm insallah bu pazartesi yine gtcm kac hftalik sninki
Canım naptin var mı bir belirtinAllah gönderdi seni karşıma vallla o zaman bugün büyük gün ağzın bal yesin kız senin.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahdarısı hepimizin başına inşallah.
Tamam kuzum bugün öyle yapcam saol Allah razı olsun
![]()
Şu iyi niyetli cumlenize karşı verdiği cevap beni çıldırttı resmen. Bir de nispet yapar gibi iyi misiniz keseyi gordum demeler fotograf yuklemeler... sizin yerinize koydum kendimi. Kalbim kırıldı cok uzuldum. Size sarilmak istedim.Test bozuk olabilir mi acaba sanki çizgi c nin tam altında değil gibi inşAllah hamilesindir![]()
Ay gerçekten bende sinir oldum okuyunca. Bana da öyle gelmişti ikinci çizgi niye o kadar yan tarafta acaba testte hata mı var diye düşünmüştüm iyiki yazmamışım. Arkadaş zaten eminmiş gebe olduğuna sadece tebrik almak için başlık açmış meğersem. Gönül kırmamak lazım Allah verdiği gibi aladabilir elimizde olan şeyler değil bunlar. Güzelce cevap verebilirdi.Şu iyi niyetli cumlenize karşı verdiği cevap beni çıldırttı resmen. Bir de nispet yapar gibi iyi misiniz keseyi gordum demeler fotograf yuklemeler... sizin yerinize koydum kendimi. Kalbim kırıldı cok uzuldum. Size sarilmak istedim.
Bazilari guzel cevaplar veremiyor dualar edemiyor. Onu biz nebze anliyorum. Ama nispet yapar tavirlari hiç anlamıyorum. Belki bu hanim da defalarca cocuk kaybetti. Keseyi 1 kez dahi gormeden kanamaları basladi. Insanda az da olsa empati yeteneği olmali. Boyle konularda Kalp kirmaktan korkmali. Dediginiz gibi allah verdigi gibi alır da. Çok ayip yaptığı, ben utandim.Ay gerçekten bende sinir oldum okuyunca. Bana da öyle gelmişti ikinci çizgi niye o kadar yan tarafta acaba testte hata mı var diye düşünmüştüm iyiki yazmamışım. Arkadaş zaten eminmiş gebe olduğuna sadece tebrik almak için başlık açmış meğersem. Gönül kırmamak lazım Allah verdiği gibi aladabilir elimizde olan şeyler değil bunlar. Güzelce cevap verebilirdi.
Şu iyi niyetli cumlenize karşı verdiği cevap beni çıldırttı resmen. Bir de nispet yapar gibi iyi misiniz keseyi gordum demeler fotograf yuklemeler... sizin yerinize koydum kendimi. Kalbim kırıldı cok uzuldum. Size sarilmak
Ahh çok teşekkür ederimŞu iyi niyetli cumlenize karşı verdiği cevap beni çıldırttı resmen. Bir de nispet yapar gibi iyi misiniz keseyi gordum demeler fotograf yuklemeler... sizin yerinize koydum kendimi. Kalbim kırıldı cok uzuldum. Size sarilmak istedim.
Allah kalbinin bu iyiliğini onune getirsin. Seni tez zamanda sevindirsin. Kucağın dolsun insallah.Ahh çok teşekkür ederimolsun hiç önemli değil yeter ki bebeği iyi olsun konu sahibinin
Güzel duaların için teşekkür ederim canım benim Amiin inşAllah Allah isteyen herkese nasip etsinAllah kalbinin bu iyiliğini onune getirsin. Seni tez zamanda sevindirsin. Kucağın dolsun insallah.❤