kızlarrrrr hamileyım :D

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
kızlar hepinize gunaydın

hazıranın 25 evlendım adetım dugunumden ıkı gun önce bıtmıstı ve adet olmam gerekırken 3 gun gectı bende şu evde yapılan basıt testlerden yaptım ve sonuc hamıleyım cıktı

çok şaşkınım korunmuyodum ama bu kadar cabuk olmasınıda beklemıyodum tavsıyelerınıze ıhtıyacım varrrrr bu surecı nasıl gecırmelıyım kan testını ne zaman yaptırmalıyım

ne kadar şanslısın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.biz hala uğraşmaya devamm.mutluluklar dilerim:46::46::46::46::46::46::46::46:

teşekkür ederim canım Allah herkesin gönlüne gore versın ama ben cok mutluyum bır yandanda cok endişeliyim şuan için aramda hıc bır problem yok eşimle ilerde bunun bozulmasından ve bebegımı keşke doğurmasaydım demekten cok korkuyorum

kızlar hepinize gunaydın

hazıranın 25 evlendım adetım dugunumden ıkı gun önce bıtmıstı ve adet olmam gerekırken 3 gun gectı bende şu evde yapılan basıt testlerden yaptım ve sonuc hamıleyım cıktı

çok şaşkınım korunmuyodum ama bu kadar cabuk olmasınıda beklemıyodum tavsıyelerınıze ıhtıyacım varrrrr bu surecı nasıl gecırmelıyım kan testını ne zaman yaptırmalıyım

Tebrikler canım. adetin 3 gun gectiyse simdi kan testi yaptır. 1 hafta sonra da keseyi gormek icin cagırır doktorun seni duruma gore.

hayirli ugurlu olsun gercekten büyük cesaret etmisin ben yeni evliyken hamile kalirim diye korkardim anca 3sene sonra bebege sicak bakmaya basladim önce evliligin tadini cikardim gezdik tatillere gittik düsünmedik hic yani :) yasin kac ins cok kücük deilsin yoksa zor olur senin icin bu arada bende 7 haftalik hamileyim :49: cok yok aramiz :71:

kızlar benimde adet gecikmemin ilk günü kan testi 37 küsür çıktı bugün tekrar yaptırdım, hamilemiyimdir, adet olmayalı 5 gün oldu

herkesde baska oluyor bazilarinda cok büyük deger oluyo bazilarinda az cikiyo önemli olan iki gün sonra kan testi yaptirdiginda degerlerin ikiye katlamasi benim ilk ögrendigimde 200lerde bi deger cikmisti

herkesde baska oluyor bazilarinda cok büyük deger oluyo bazilarinda az cikiyo önemli olan iki gün sonra kan testi yaptirdiginda degerlerin ikiye katlamasi benim ilk ögrendigimde 200lerde bi deger cikmisti

teşekkür ederim arkadaşım, bi şey daha sorsam olur mu, arada kasık ağrım oluo, adet mi oldumki diye gidiyorum bi şey yok zaten 10 dk felan sürüo

hayırlı olsun.. benimki 6+6 haftalık sanırım 7 hafta oluyo.. sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin allahım inşallah:21:

teşekkür ederim arkadaşım, bi şey daha sorsam olur mu, arada kasık ağrım oluo, adet mi oldumki diye gidiyorum bi şey yok zaten 10 dk felan sürüo

sor cnm niye sormucan evet bendede ilk ögrendigim hafta hep adet sancisi cektim sordum cok kiside öyleymis simdi sükür öyle agrim yok ins olmaz sadece bulantilarim basladi onada raziyim bebegim iyi olsun da :49:

sor cnm niye sormucan evet bendede ilk ögrendigim hafta hep adet sancisi cektim sordum cok kiside öyleymis simdi sükür öyle agrim yok ins olmaz sadece bulantilarim basladi onada raziyim bebegim iyi olsun da :49:

bende bişey sorsam bebeğimin boyu crl sanırım 0.64 cm çıktı normal mi bu 6+3 günlükken gittiğimde kalp atışlarını duydum çok güzeldi maşallah.. şimdi 6+ 6 oldum...:44:

ne güzel inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin, ben meraktan çatlıcam, ondan arka arkaya soru soruyorum, öğrenmeden önce rahattım, şimdi kendimi sıkıp duruyom, sanki bıraksam düşcek

bende bişey sorsam bebeğimin boyu crl sanırım 0.64 cm çıktı normal mi bu 6+3 günlükken gittiğimde kalp atışlarını duydum çok güzeldi maşallah.. şimdi 6+ 6 oldum...:44:

evet cok normal ben 6+0 haftalikken gittim sadece kesemiz vardi yagmur damlasi seklinde bende ins 2gün sonra görcem ölcüler iyi bidaha gittiginde 2-3 cm olcak annesi :49: bundan önce 2düsügüm oldugu icin daha cok biliyom herhalde Allah kimseye yasatmasin :50:

Back
X