Kızlarrrrr iki kez doğal yolla ikiz bebeklere hamile kalan varmı yada duydunuz mu? ??

yaseku

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.718
202
363
Arkadaşlar ben geçen yıl çift yumurta ikizi (kız) bebeklerime hamile kaldım ama malesef amniyon suyunun azalması sebebiyle 20 haftalıkken erken doğum yaptım ve kızlarım çok küçük oldukları için yaşamadılar :( 9 yaşında bir oğlum var (Rabbim oğluşuma uzun ömür versin inşallah) Allah izin verir nasip ederse tekrar bebiş istiyorum ama içimde uhde kaldı çok üzüldüm çok zor günler geçirdim:( içimdeki sızı geçmiyor sanki bir daha ikiz bebeklerim olsa acım sızım biraz olsun hafifleyeck..! yani 2 kere üst üste ikiz bebeklere gebe kalan oldumu? hiç bunuda duymadım bilemiyorum ama çok merak ediyorum, acaba % kaç? böyle bi şansım var bunu bilmek istiyorum ... şimdiden cevap yazacak arkadaşlara teşşekürler bilgilerinize ihtiyacım var ...

Bu konu hakkında hiç bilgisi olan arkadaş yokmu !!! :(

var canım ben duydum.başka bi forumdabi arkadaş iki keredoğal yoldan ikizi oldu...:nazar:

Son düzenleme:
benim anneannem..:D
ikiz teyzelerim ve dayılarım var....

Anneannemin bir tane üçüz gebeliği,anneannemin annesinin de 2 kez ikiz gebeliği varmış..Kayınvalidem de ikiz eşi..

Ben de iki kez üstüste ikizlere hamile kaldım ama tedavi sonucu tesadüfen ikiz oldu....:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Anneannemin bir tane üçüz gebeliği,anneannemin annesinin de 2 kez ikiz gebeliği varmış..Kayınvalidem de ikiz eşi..

Ben de iki kez üstüste ikizlere hamile kaldım ama tedavi sonucu tesadüfen ikiz oldu....:)

Yani 2 atne ikiz bebeğin var ölemi ne güzel inşallah Allah banada nasip eder daha çok umutlandım mesajlarınız sayesinde tşkler :)

Yani 2 atne ikiz bebeğin var ölemi ne güzel inşallah Allah banada nasip eder daha çok umutlandım mesajlarınız sayesinde tşkler :)

İlk ikizlerimi rahim ağzı yetmezliği nedeniyle kaybettim malesef..Şu an 1 tane ikizlerim var..Kız-erkek...

İlk ikizlerimi rahim ağzı yetmezliği nedeniyle kaybettim malesef..Şu an 1 tane ikizlerim var..Kız-erkek...

Allah onlara uzun ömür versin inşallah yinede çok şanslısın bence tek seferde 2 tane çocuk(zorlukları olsada) üstelik biri kız biri erkek ne güzel :)

kuzenim ikizlere hamile hemde doğal yolla taaa babasının tarafında varmışş

3 tane ikiz gebelik mi :O inanılır gibi değil arka arkayamı doğurmuş ki 3 doğumda 6 çocuk iyiymiş :D cvp için tşkler

yok arka arkaya değil :)
bi ikiz bi tek bi ikiz sonra 6 aylık filan ikiz düşük
çift yumurta ikizi hepsi
ve de çift yumurta ikizi anneden genetik geçen bi özellik benim de olma ihtimalim varrr :23::23:

Arkadaşlar ben geçen yıl çift yumurta ikizi (kız) bebeklerime hamile kaldım ama malesef amniyon suyunun azalması sebebiyle 20 haftalıkken erken doğum yaptım ve kızlarım çok küçük oldukları için yaşamadılar :( 9 yaşında bir oğlum var (Rabbim oğluşuma uzun ömür versin inşallah) Allah izin verir nasip ederse tekrar bebiş istiyorum ama içimde uhde kaldı çok üzüldüm çok zor günler geçirdim:( içimdeki sızı geçmiyor sanki bir daha ikiz bebeklerim olsa acım sızım biraz olsun hafifleyecek..! yani 2 kere üst üste ikiz bebeklere gebe kalan oldumu? hiç bunuda duymadım bilemiyorum ama çok merak ediyorum, acaba % kaç? böyle bi şansım var bunu bilmek istiyorum ... şimdiden cevap yazacak arkadaşlara teşekkürler bilgilerinize ihtiyacım var ...

benim de babaannemin 3 kere üstüste ikiz gebeliği olmuş, ilklerini doğurmuş, amcam ve halamı, diğerleri kürtaj :((((((((

benim kuzenimin de ikiz bebekleri 5 aylıkken karnında ölmüştü.ikisi de erkekdi.sonra tekrar hamile kaldı tekrar ikiz ve ikisi de erkek yine.onlar sağlıklı maşallah...

tam o heyecanı tadacakken böyle üzücü bi imtihanla bebeklerini kaybetmişsin geçmiş olsun.. inşallah bundan sonra Allah gönlüne göre ve hayırlısı olanı nasib etsin canım.. benimde 1 kızım var 8 yaşında olacak önümüzdeki günlerde.. bizde istiyoruz ama kısmet olmuyor.. bu ay da olmazsa aşılamaya niyetlendik :58:

soruna gelince.. bi arkadaşımızın ikiz bebekleri bir kaç ayda düşükle sonuçlandı.. sonra tekrar ikiz hamile kaldı fakat erken doğum oldu :50:.. ikiside normal yolla..

tam o heyecanı tadacakken böyle üzücü bi imtihanla bebeklerini kaybetmişsin geçmiş olsun.. inşallah bundan sonra Allah gönlüne göre ve hayırlısı olanı nasib etsin canım.. benimde 1 kızım var 8 yaşında olacak önümüzdeki günlerde.. bizde istiyoruz ama kısmet olmuyor.. bu ay da olmazsa aşılamaya niyetlendik :58:

soruna gelince.. bi arkadaşımızın ikiz bebekleri bir kaç ayda düşükle sonuçlandı.. sonra tekrar ikiz hamile kaldı fakat erken doğum oldu :50:.. ikiside normal yolla..

Çok teşekkür ederim güzel temennilerin için Allah isteyen herkese nasip etsin hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın sizinde söylediğiniz gibi bir imtihandı ve ben çok zor atlattım ama buraya yazılan yorumlar gerçekten beni umutlandırdı :) ama önce Allahtan hayırlısını istiyorum sağlıklı olsun salih evlatlar nasip etsin .. diyorum ya benimki sadece bir hayal sanki bir daha ikiz(kız) bebeklerim olsa toprağa verdiğim kızlarımı yeniden kucağıma almış gibi hissedeceğim buda bir nebze acımı hafifletecek...
İnşallah Rabbim sanada bir bebiş nasip eder aşılamaya falan gerek kalmadan isteyen herkese versin annelik muhteşem bi duygu :)

amcamın ikiz kızları olmuş ama 3 yaşında ölmüşler sonradan yine ikizleri olmuş 1 erkek 1 kız.

Back
X