• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrrr iki kez doğal yolla ikiz bebeklere hamile kalan varmı yada duydunuz mu? ??

kuzenim ikizlere hamile hemde doğal yolla taaa babasının tarafında varmışş[/

Anladığım kadarıyla kuzenin babasının tarafında var benimde annem tarafında var babamlarda yok bide eşimin tarafında var ama doktorumun söylediği çoğul gebelikler kadının sülalesinde varsa (genetik) geçiyormuş ...

Anladığım kadarıyla kuzenin babasının tarafında var benimde annem tarafında var babamlarda yok bide eşimin tarafında var ama doktorumun söylediği çoğul gebelikler kadının sülalesinde varsa (genetik) geçiyormuş ...

evet anneden genetik geçiyo çift yumurta ikizliği

benim kuzenimin de ikiz bebekleri 5 aylıkken karnında ölmüştü.ikisi de erkekdi.sonra tekrar hamile kaldı tekrar ikiz ve ikisi de erkek yine.onlar sağlıklı maşallah...

Kuzenin çok şanslı ölen melekleri onlara 2 tane daha bebek göndermiş inşallah darısı benim başıma 2 meleğim gittiği yerden 2 tane daha bebek gönderir :)

Arkada arkaya olabiliyor yani süperrrrrr :) cvp için tşkler adaşım ;)

Benim baba tarafında var ikiz çocuk anne tarafında (annemin dayısı var ikiz) ama annemde olmamış nasip kısmet belkide.
Ama anne derdi hep kardeşime 6 aylık hamileyken bir şey düştü wc diye doktora gitmiş bir problem yok demiş o zaman..

Hayırlısını versin Rabbim ama bu yorumları gördükten sonra tekrar ikiz bebeklerim olabileceği hissine kapıldım mutlu oldum kimbilir belki benimde olur :52::52::52: :9:

canım, Allah oğluna uzun, sağlıklı ömür versin. Acını anlıyorum ama her zaman hayırlısını dile... benim annem de 2kez ikiz doğum yapmış. toplam doğumu 7.... ilk ikizleri 1 haftalıkken ölüyor. arada tekli doğumlar, onlar da ölüyor. en son biz... ben ve ikiz kız kardeşim. herşey yoluna derken ikiz kardeşimi ansızın kaybettik. gençkızlığım çok kötü geçti...

ikiz kardeş ne demek yaşamayan bilmez. aynı anda herşeyi yaşamak. ben de hep içimdeki boşluğu kapamak için ikiz istedim ama hayırlısı diye dua ettim. ilk gebeliğim. tek çocuk. çok şükür Allah'a. sağlıkla doğsun da...

yani annem iki kere ikiz doğum yaptı da ne oldu? hayırlısını iste canım... Allah yavruna ömür versin. sağlıklı hayırlı evlat etsin. yaşıtız senle. ikiz olsa da olur olmasa da... böyle ihtimal var ama Allahtan hayırlısını iste...

benim akrabam hemde arkadaşım oluyor 2 defa ikizleri oldu ilkinde 2 kız şuan 6 yaşındalar ikincisinde ise 1 kız 1 erkek oldu onlarda 2 yaşındalar maşallah çokta sağlıklılar Allah nazardan korusun

benimde babamın babası yani dedem ikizmiş. ama doğumdan sonra dedemin ikizi vefat etmiş.

benimde ikizlerimin olma ihtimalinin varmı.

baba tarafından mı genetik olması gerek, anne tarafından mı???????

canım, Allah oğluna uzun, sağlıklı ömür versin. Acını anlıyorum ama her zaman hayırlısını dile... benim annem de 2kez ikiz doğum yapmış. toplam doğumu 7.... ilk ikizleri 1 haftalıkken ölüyor. arada tekli doğumlar, onlar da ölüyor. en son biz... ben ve ikiz kız kardeşim. herşey yoluna derken ikiz kardeşimi ansızın kaybettik. gençkızlığım çok kötü geçti...
ikiz kardeş ne demek yaşamayan bilmez. aynı anda herşeyi yaşamak. ben de hep içimdeki boşluğu kapamak için ikiz istedim ama hayırlısı diye dua ettim. ilk gebeliğim. tek çocuk. çok şükür Allah'a. sağlıkla doğsun da...

yani annem iki kere ikiz doğum yaptı da ne oldu? hayırlısını iste canım... Allah yavruna ömür versin. sağlıklı hayırlı evlat etsin. yaşıtız senle. ikiz olsa da olur olmasa da... böyle ihtimal var ama Allahtan hayırlısını iste...
Teşekkür ederim saol canım Allah razı olsun hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin.. tabiki önce sağlıklı hayırlı evlat olsun isterim ama anlattığım gibi kendimce bir teselli arıyorum:43:
benim akrabam hemde arkadaşım oluyor 2 defa ikizleri oldu ilkinde 2 kız şuan 6 yaşındalar ikincisinde ise 1 kız 1 erkek oldu onlarda 2 yaşındalar maşallah çokta sağlıklılar Allah nazardan korusun
maşallah ne güzel çok şanslı arkadaşın ama bir o kadar da zor olsa gerek :1:
benimde babamın babası yani dedem ikizmiş. ama doğumdan sonra dedemin ikizi vefat etmiş.

bildiğim kadarıyla eş yada baba tarafından geçmiyor bu genetik özellik anne tarafından geçiyor diye biliyorum canım :31:

çift yumurta ikizliği anne tarafından genetik

Back
X