kızlarrrrr muhabbete gelin

Ahsennur12

MUHAMMED EMİR'İN ANNESİ
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
536
253
18
28
kızlarrrr nasıl gidiyor napıyorsunuz vucunnuzda ne gibi değişiklikler var ufak bebeşişlerimiz napıyorrr ??????????

Gun sayiyorum canim bu hafta cuma olacakti sezeryanim 38+3 de simdide doktor hersey yolunda bir hafta daha bekleyelim dedi cok alistirmistim kendimi 1 temmuza simdi 8 temmuzu beklemem lazim keyfim yok hic mutsuz bir haldeyim

Gun sayiyorum canim bu hafta cuma olacakti sezeryanim 38+3 de simdide doktor hersey yolunda bir hafta daha bekleyelim dedi cok alistirmistim kendimi 1 temmuza simdi 8 temmuzu beklemem lazim keyfim yok hic mutsuz bir haldeyim
ayyy resmen heran doğurabilirsin yaaa ne kadar heycanlı ben uyuyamam heralde son günler ama sen çok çok uyu belki uzun süre uyuyamazsın daha :anneadayı::KK54:

Malesef uyku yok :( hem sicak hem malum karnim oldu davul evde iki cocuk daha var Allah yardimcimiz olsun insallah

Malesef uyku yok :KK43: hem sicak hem malum karnim oldu davul evde iki cocuk daha var Allah yardimcimiz olsun insallah
ayy ablaam benm 3.ümü bu maşallaaah maşallaah Allah sabrını versin bol bol seni evlatlarına bağışlasın inşallaah ya nasıl cesaret ettin 3.ye valla helal olsun o ikiis kaç yaşlarında

Buyuk kizim 10 diger kizim 4 inan ucuncu yu asla dusunmuyordum ucuncude kız ;) tam buyuduler rahatladim ohh dedim yaz tatili planlari yapiyordum havalarda ucuyordum nasil oldu anlamadim bir baktimki hamileyim cok zor kabullendim cok agladim sonra tövbe ettim tabi Allahima isyan olmasin sonucta okadar evlat arayan isteyen var iste böyle canim

Buyuk kizim 10 diger kizim 4 inan ucuncu yu asla dusunmuyordum ucuncude kız :KK66: tam buyuduler rahatladim ohh dedim yaz tatili planlari yapiyordum havalarda ucuyordum nasil oldu anlamadim bir baktimki hamileyim cok zor kabullendim cok agladim sonra tövbe ettim tabi Allahima isyan olmasin sonucta okadar evlat arayan isteyen var iste böyle canim
ay canım benm yaa tabi zor olmuştur psikolojik olarak ama demekki bi evlat daha var rızkınızda :anneadayı:

Merhaba kızlar günaydın benim adetime 3 gün var test yaptın 3 gun önce negatif cıktı adetım gecince mı yapıyım testi

Geç hamile kalma yani o zaman adetinin üzerine 15gün geçmesi lazım belli olması için bebeğin biraz sabret yani :) yada erken gebelik testi al onu yap ama o da kesin değil
ÇALIŞTIĞIM İÇİN KAN VEREMIYORUM YOK SA KANDA HEMEN CIKAR EGER HAMİŞSEM 1 AYLIK HAMILE OLMAM GEREKİYOR.

Back
X