- 16 Mayıs 2016
- 536
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Ahsennur12
kızlarrrr nasıl gidiyor napıyorsunuz vucunnuzda ne gibi değişiklikler var ufak bebeşişlerimiz napıyorrr ??????????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy resmen heran doğurabilirsin yaaa ne kadar heycanlı ben uyuyamam heralde son günler ama sen çok çok uyu belki uzun süre uyuyamazsın dahaGun sayiyorum canim bu hafta cuma olacakti sezeryanim 38+3 de simdide doktor hersey yolunda bir hafta daha bekleyelim dedi cok alistirmistim kendimi 1 temmuza simdi 8 temmuzu beklemem lazim keyfim yok hic mutsuz bir haldeyim
ayy ablaam benm 3.ümü bu maşallaaah maşallaah Allah sabrını versin bol bol seni evlatlarına bağışlasın inşallaah ya nasıl cesaret ettin 3.ye valla helal olsun o ikiis kaç yaşlarındaMalesef uyku yokhem sicak hem malum karnim oldu davul evde iki cocuk daha var Allah yardimcimiz olsun insallah
ay canım benm yaa tabi zor olmuştur psikolojik olarak ama demekki bi evlat daha var rızkınızdaBuyuk kizim 10 diger kizim 4 inan ucuncu yu asla dusunmuyordum ucuncude kıztam buyuduler rahatladim ohh dedim yaz tatili planlari yapiyordum havalarda ucuyordum nasil oldu anlamadim bir baktimki hamileyim cok zor kabullendim cok agladim sonra tövbe ettim tabi Allahima isyan olmasin sonucta okadar evlat arayan isteyen var iste böyle canim
Allah yardımcın olsun canımMalesef uyku yokhem sicak hem malum karnim oldu davul evde iki cocuk daha var Allah yardimcimiz olsun insallah
Sen kaç aylık hamilesin canımkızlarrrr nasıl gidiyor napıyorsunuz vucunnuzda ne gibi değişiklikler var ufak bebeşişlerimiz napıyorrr ??????????
7. ayım biticek işte canım bayramdaSen kaç aylık hamilesin canım
Maaşallah canım az kalmış7. ayım biticek işte canım bayramda
aynen öle canım ama bana uzun geliyor hala yaMaaşallah canım az kalmış
Son zamanlarda öyle oluyor vakit duruyor sanki :)aynen öle canım ama bana uzun geliyor hala ya
Evet canım geçince yap geç döllenme olabilir çünküMerhaba kızlar günaydın benim adetime 3 gün var test yaptın 3 gun önce negatif cıktı adetım gecince mı yapıyım testi
geç döllenme olursa hemen CIKMAZMI YANI O NE DEMEK GEÇ DÖLLENME NASIL OLYOREvet canım geçince yap geç döllenme olabilir çünkü
Geç hamile kalma yani o zaman adetinin üzerine 15gün geçmesi lazım belli olması için bebeğin biraz sabret yani :) yada erken gebelik testi al onu yap ama o da kesin değilgeç döllenme olursa hemen CIKMAZMI YANI O NE DEMEK GEÇ DÖLLENME NASIL OLYOR
ÇALIŞTIĞIM İÇİN KAN VEREMIYORUM YOK SA KANDA HEMEN CIKAR EGER HAMİŞSEM 1 AYLIK HAMILE OLMAM GEREKİYOR.Geç hamile kalma yani o zaman adetinin üzerine 15gün geçmesi lazım belli olması için bebeğin biraz sabret yani :) yada erken gebelik testi al onu yap ama o da kesin değil