Kızlarrrrr.... yardımcı olurmusunuz..

Defne_toprak

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
18
1
6
41
Arkadaşım hiç bir sorun plmamasına rağmen bebek sahibi olamıyor herşey normal çıkıyor. Tavsiyeleriniz varmı acaba ??

Eşide kendide kontrolden geçti herşey normal ama olmuyor ve üzülüyor haliyle bense yardımcı olabilirmiyim acaba dedim..
var oyle sebebsiz hamile kalamayanlar ama kan pihtilasmasi varmis megerse bunun da testi baskaymis yani genetik arastirma diyorlar
baska ne yapilir bilmiyorum hayit otu meryem ana otu diyorlat ama benim bilgim yok
insallah olur cocugu

Arkadaşım hiç bir sorun plmamasına rağmen bebek sahibi olamıyor herşey normal çıkıyor. Tavsiyeleriniz varmı acaba ??
benim de eşimdede sıkıntı yok. Bende hamile kalamadım. Tüp bebek yaptırdım şimdi 5 aylık bir kızım var. bence zaman kaybetmeden tüp bebeği düşünsün

var oyle sebebsiz hamile kalamayanlar ama kan pihtilasmasi varmis megerse bunun da testi baskaymis yani genetik arastirma diyorlar
baska ne yapilir bilmiyorum hayit otu meryem ana otu diyorlat ama benim bilgim yok
insallah olur cocugu
ben bütün genetik testleri yaptırdım temiz çıktı. kan pıhtılaşması gebe kalmasına engel değil. gebelikde bebeğin kalbi duruyor yada düşüyor. o yüzden pıhtılaşma olanlara iğne vuruluyor hamileliği boyunca

yani ben tan olarak bilmiyorum arkadasimda olmustu dedim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…