• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrrrrr kızlık zarı bakar mısınız çok acil

cananyts

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
31
2
1
21
kızlar şimdi benim iki buçuk sene önce şüpheli bir durumum oldu kızlık zarı ile ilgili doktora gidicem ama diyor ki küçük bir yırtık olsa bile iki buçuk sene geçtiği için izi silinmiştir doktor anlamaz falan diyor hani normal gibi görür diyor sizce böyle bir şey mümkün mü

kızlar şimdi benim iki buçuk sene önce şüpheli bir durumum oldu kızlık zarı ile ilgili doktora gidicem ama diyor ki küçük bir yırtık olsa bile iki buçuk sene geçtiği için izi silinmiştir doktor anlamaz falan diyor hani normal gibi görür diyor sizce böyle bir şey mümkün mü
kim diyor?

İKİ BUÇUK SENE ÖNCEKİ İLİŞKİNİN ACİL DURUMUNU ŞU AN MI İDRAK ETTİNİZ?
ya hayır sadece kafamda sürekli vardı bu düşünce ama dedim bir şey olmamıştır çünkü gitme falan da olmadı en olmadı doktora giderim kesinleşir diyordum ama böyle okuyunca da nasıl anlayacağım onu bilemedim

Senesi çok önmeli mi bilmem ama doktor anlar diye düşünüyorum

Back
X