kızlarrrrrrr çok kötüyümmmm

pikoloman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
1.326
6
88
Ankara
kızlar bgn doktora kontrole gittim,11 aylık evliyim bebiş olmuyo diye hemde çok akıntım ve iltihap var diye...ben 3 yıl önce vajinusmus hastasıydım,tedavi gördüm ve atlattım fakat muayene sırasında ister istemez heycanlanıyor ve kendimi kasıyorum.....doktor öyle bi moralimi bozdu ki,sen vajinusmusu daha tam atlamamışın,çok zayıfsın yumurtlamanı etkiler ,akıntın var,1 yılın daha dolmamış, bide çocuk mu düşünüyosun?diye söylendi durdu,halbu ki benim hoorman teslerim falan gayet güzel,hangi doktora gittiysem hiç bi sıkıntı yok normal diolar,adetlerim düzenli...kötü bişey olmamasına rağmen bi sürü şey söledi,moral vereceği yerde....üstelik muayene ederken resmen yalvardım,dikkatli ve yavaş yapın diye,bi dövmediği kaldı.....çok moralim bozuk ya çok,,,neden bu kadar anlayışsızlar........

üstelik tüm doktorlar vajinusmus hastalarına çok kötü davranıyolar,,çok zor bişi değil ya istediğimiz aletleri sokarken daha yumuşak yavaş ve dikkatli yapmaları....üstelik hep hor görüyorlar uğraşamam ben senle böle diolar,,,bunlar insan mı ya...

Canım öncelikle moralini bozma herşeyin bi vakti zamanı var.Daha yolun başındasın.Gittiğin hastane devlet hastanesimiydi.Genelde onlar öle davranıyolar bunun bi değişi benim başıma da geldi ordan tövebliyim devlete.:41:

Canım öncelikle moralini bozma herşeyin bi vakti zamanı var.Daha yolun başındasın.Gittiğin hastane devlet hastanesimiydi.Genelde onlar öle davranıyolar bunun bi değişi benim başıma da geldi ordan tövebliyim devlete.:41:

yok canım ya özel di hemde iş yeri doktorumun çalıştığı tıp mekeziydi.bu gününe kadar çok hastahaneye gittim,özel, devlet hepsi aynı ya hepsi....hatta devlet hastaneleri daha ii,özelde paranla rezil oluyosun yanına cabası oluyo.....

Back
X