Kızlat fikrinize ihtiyacım var hamile miyim

buse34ca

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
143
34
18
24
Kızlar merhaba yeni evliyim geçen ay ilişkiye girdik olumsuz sonuçlandı bu ay yumurtalama günlerinde ilişkiye girdik tahminen üstünden 11-12 gün geçti idrar testi negatif çıktı 2 gün önce bugün sağlık ocağında beta testi verdim sizce hamilelik varsa sonuç belli olur mu

Kızlar merhaba yeni evliyim geçen ay ilişkiye girdik olumsuz sonuçlandı bu ay yumurtalama günlerinde ilişkiye girdik tahminen üstünden 11-12 gün geçti idrar testi negatif çıktı 2 gün önce bugün sağlık ocağında beta testi verdim sizce hamilelik varsa sonuç belli olur

merhaba sonuç ne oldu acaba benimde yumurtlama dönemi 12 gün geçti ama testler negatif

Kızlar merhaba yeni evliyim geçen ay ilişkiye girdik olumsuz sonuçlandı bu ay yumurtalama günlerinde ilişkiye girdik tahminen üstünden 11-12 gün geçti idrar testi negatif çıktı 2 gün önce bugün sağlık ocağında beta testi verdim sizce hamilelik varsa sonuç belli olur mu
Uygulama üzerinden yumurtlamayı takip ediyorsanız hamile kalma olasılığın düşüyor zaten herkesin yumurtlama günleri değişiklik gösteriyor 1 ay 1 ayı tutmuyor bazen

Back
X