Kızlat gercekten siz olsaydınız ne yapardınız

Behrim

Suclamak anlamktan daha kolaydır
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
613
657
18
Kizlar siz esinizin ailesiyle yaşıyorsunuz .. ufak tartısmada eşiniz hep ailesine ayrımcılık yaptıgınızı söylese bakmak zorunda olmadıgım halde Eşim ile birlikte dört erkekle yaşıyorsam ..hergun yemegi yemegine aslla hizmette kusur etmedim bugune kadar.. o yuzden bu hale düstum. ilişkiye girmek bile istemiyince direk ailemimi sorun yapiosun diyor bana binlerce defa en ufak konusmamizda hep söyler . bende oana evet pskolojik baskı yapiosun .. etmiyordum ama bu saaten sonra edecemm dedim bana cık git babani ara git ailemi aradi telefonu elime verdi ailem eveledi geveledi beni haksız buldu. evlilikmiş ben buyutuyormuşum... Vs ben ordan anladm ki ailem bunun icin geleceksem biz kabul etmiyoruz kelimesini söyluyor kısacası ... neyse bnde bavulumu topladm gidiyorum baktm buyuk kaynım sen bizi hice mi sayıyorsun diyerek iceri girdi babana söyluyorsun . ben burda neyim eşim ona göndermiş oldugum mesaji gösterdi abisine abi bak bunu diyorr ben ne yapabilirim bn olsam kovarim gibi kelimesinden eşime kullandı zorla olmaz olmuyor.dedi banada Bi daha evine gelmem bizi bu kadar sorun ettigini bilmiyordum .bnde o kızgınlık animda söyldm dedim .neyse aldı bizi karşısına oturttu eşim bana karılık hem kocalık yapıyormuş ben onun laflarıno yutuyorum o yutmuyor herseyde akavga ayrımcılık yapıyor benim aileme ..haklıykn sinirden birsey diyemedim siz olsaydiniz ne cevap verirdiniz ve düsünun yasarmısınız dört erkekle .. Ucu calısmaya gelmis biride hasta . Bana illalah geldi bn yapamıyorum yasarım diyen varsa beni yönlendirsinn

Yazım hattam varsa simdiden özür dilerim

Son düzenleme:
Cok anlasilir yazmamissin bakmak zorunds oldugun 4 erkek kim ?
Kaynin ne demis bi duzenle yazini istersen boylece daha anlasilir olur ona gore yorum gelir

Kac yillik evlisin ? Ne kadar zamandir kayinlarinla yasiyorsunuz?Onlarin evleri yok mu?Sen neden gitmek istedin o kismi hic anlamadim tekrar yazabilir misin ? Esin ve digerleri sana ne soylediler ?

Çok anlayamadım ama aileniz sizi haksız bulduysa esinin tarafı asla ayağını denk almaz. Arttırarak devam ederler bu tavırlarına.

Kimisi dayağını da yer oturur, kimisi lafına katlanamaz ayrılır. Bu yüzden katlanırım dayanırım diyenler kıstasınız olmasınız. Siz kendi hayatınızı düşünün. Bir defa geliyoruz dünyaya

Abana ailemi istemiyorsan git dedi hergun birsey olsa trip atsam bile brakmıyor diyor sen benim ailemi sorun yapıyorsun gercekten hu kelimeyi bin defa tekrarlayinca bende evet etmiyordun ama bu saaten sonra edecem dedim babani ara biletini kessin git dedi aradi telefonu elime verdim ailemle konustum ailem beni haksız buldu evliklikmiş bakmak zorundayim kayıblarima kac aydir evdeler sesimi bugune kadar cikarmadım evlendigimizdn beri haram oldu artk evlilik attigim mesaji kaynima gosterdi eşim beni sucaladilar ben yine ortada kaldim özet bu kızlar

bakmak zorunda falan değilsiniz.. erkek ! babanızın kendi dünyasının uydurmaları bunlar..
eşinizde hemen babanı ara kessin biletini falan.. o ne demek ya kessin biletini.. nerde yaşıyorsun sen kuzum?

Kizlar siz esinizin ailesiyle yaşıyorsunuz diyelim . eb ufak tartısmada eşiniz hep ailesine ayrımcılık yaptıgınızı söylese bakmak zorunda olmadıgm halde esim ile birlikte dört erkkle yaşıyorsam hergun yemegi yemegine adla hizmette kusur etmem o yuzden bu hale düstum ilişi bile istemiyince direk ailemimi sorun uapiosun dun evet pskolik baskı yapiosun etmiyordum ama bu saaten sonra edevm bana cık git babani ara git ailemi aradim eveledi geveledi .ailem beni haksız buldu evlilikmiş ben buyutuyormuşum ben ordan anladm ki ailem bunun icin geleceksem biz kabul etmiyoruz kelimesini söylemek istefi neyse bnde bavulymu topladm giditorum baktm buyuk kaynım srn bizi hice mi sayıyorsun babana söyluyorsun eşim ona göndermiş oldugum mesaji gösterdi bn olsam kovardim gibi kelimesinden eşime kullandı zorla olmaz olmuyor. Bi daha evine gelmem bizi bu kafar sorun ettigini bilmiyordum bnde o kızgın animda söyldm dedim eşim bana karılık hem kocalık yapıyormuş abisine söyledi bn haklıykn sinirden birsey diyemedim siz olsaydiniz ne cevap verirdinis ve düsünun yasarmısınız .. Bana illalah geldi bn yapamıyorum yasarım diyen varsa beni yönlendirsinn

canım en basında böyle bır hayatı kabul etmıycektın.bılmedıgın ınsanlar bende kayınvalıdemle aynı yerrde yasıyorum aynı evde değil ama dairelerımız yan yana.şöyle kı 7 sene sonra ben kendı ıstegımle tasındım kayınvalıdemın yan daıresıne.aynı evde yasıyorsan mecburen yemek yapıcaksın yanı ekstra bısey değil evde nasıl esıne yemek yapıyorsan onlarada yapıyorsun.bence senin tek secenegın eşinin huyuna gıt ve ordan kurtul..yoksa daha cok cekersın

Kizlar siz esinizin ailesiyle yaşıyorsunuz diyelim . eb ufak tartısmada eşiniz hep ailesine ayrımcılık yaptıgınızı söylese bakmak zorunda olmadıgm halde esim ile birlikte dört erkkle yaşıyorsam hergun yemegi yemegine adla hizmette kusur etmem o yuzden bu hale düstum ilişi bile istemiyince direk ailemimi sorun uapiosun dun evet pskolik baskı yapiosun etmiyordum ama bu saaten sonra edevm bana cık git babani ara git ailemi aradim eveledi geveledi .ailem beni haksız buldu evlilikmiş ben buyutuyormuşum ben ordan anladm ki ailem bunun icin geleceksem biz kabul etmiyoruz kelimesini söylemek istefi neyse bnde bavulymu topladm giditorum baktm buyuk kaynım srn bizi hice mi sayıyorsun babana söyluyorsun eşim ona göndermiş oldugum mesaji gösterdi bn olsam kovardim gibi kelimesinden eşime kullandı zorla olmaz olmuyor. Bi daha evine gelmem bizi bu kafar sorun ettigini bilmiyordum bnde o kızgın animda söyldm dedim eşim bana karılık hem kocalık yapıyormuş abisine söyledi bn haklıykn sinirden birsey diyemedim siz olsaydiniz ne cevap verirdinis ve düsünun yasarmısınız .. Bana illalah geldi bn yapamıyorum yasarım diyen varsa beni yönlendirsinn

Lütfen daha anlaşılır yazabilirmisiniz,kelimeler yutulmuş noktalama işaretleri eksik.

Kzlar azda olsa duzelttim lutfen kbakmayin

Her zaman ayri evden yanayim. Ben bakamazdim sahsen niye bakayim zorunlu degilim. Hatta esinizin istememesi lazim boyle 4erkek nedir ya hu . Cok sacma . Allah sabir versin. :110:

Abana ailemi istemiyorsan git dedi hergun birsey olsa trip atsam bile brakmıyor diyor sen benim ailemi sorun yapıyorsun gercekten hu kelimeyi bin defa tekrarlayinca bende evet etmiyordun ama bu saaten sonra edecem dedim babani ara biletini kessin git dedi aradi telefonu elime verdim ailemle konustum ailem beni haksız buldu evliklikmiş bakmak zorundayim kayıblarima kac aydir evdeler sesimi bugune kadar cikarmadım evlendigimizdn beri haram oldu artk evlilik attigim mesaji kaynima gosterdi eşim beni sucaladilar ben yine ortada kaldim özet bu kızlar

O evden arkama bakmadan kacardim
4 erkek bir olup sizi döverler bile
Hiç de mecbur değilsiniz

Olayları anlayamadık babanlara ne anlattın, kaynın kapıda neler söyledi.. sadece 4 erkekle yaşamak çok zor tabiki.. ama evlenirken bu şartlar var mydı?
Ve yaşın kaç?

İLK YAZDIGIN KONUNU DÜZENLE KONUNUN ALTINDA DUZENLE VAR TEKRARDAN YAZ

Herkes 1.yi okur ona göre yorum yapar
Tamam sinirlisin elin ayağın titriyordu ama daha anlaşılır olması için diyorum

Canm valla sinirden yazıyorum elim ayagım titriyor

Olayları anlayamadık babanlara ne anlattın, kaynın kapıda neler söyledi.. sadece 4 erkekle yaşamak çok zor tabiki.. ama evlenirken bu şartlar var mydı?
Ve yaşın kaç?
Tabiki canm biz resmen anlaşarak evlendim dun bunu kaynımada dedim yemek yapmayacaktim asla ama bu evde yasiyorum vicdanım elvermiyor sırf ailesini istemedigim icin istanbula geldik ve ailesi ilk ginden evimize yerlesmiş bizi bekliyorlardi . ben nişanliyken dedim asla senin ailene bakmam o da dedi cani cehenneme. Yine bir sorun ckmıstı ondan o kelimeyi kullandi ben o sözune guverek evet dedim

bir ben anladım sanırım..
eşiyle kavga etmiş eşide zaten ailemi bahane ediyorsun demiş ara babanı biletini kessin deyip babasını aramış konu sahibinin eline vermiş teli.. babasıda eşini haklı bulmuş.. sonra sanırım babasıyla mesajlaşmış eşide tutmuş yazdığı mesajı abisine göstermiş abiside bilseydik gelmezdik demiş..

Back
X