kızlık muayenesi

yalan2423232

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2022
23
-15
1
Merhaba arkadaşlar ben geçen özel hastanede kızlık muayenesi oldum doktor orta kalınlıkta bir zarin var dedi kanaman olur dedi ama benim içim rahatlamadi psikolojim bozuldu resmen doktor kesin doğruyu söylemiş midir yani biraz sacma ama insan kuruyor yinede ilk gece önemli benim için doktora güvenebilir miyim ikinci bir doktora gerek var mı ve sizce bu muayene zararli mıdır??????

Nickiniz çok anlamlı . Bu arada incecik bir zara bu kadar anlam yüklemek tuaf değilmi ya ? Birliktelik yaşamadıysan yaşamadın nokta bitti bunu zarla felan kanıtlamaya çalışmak nedir? Kaç genç kız sırf o kızlık zarı diye hitap ettiğiniz zarın esnek olmasından dolayı öldürüldü veya eksik görüldü biliyormusunuz yıl olmuş 2022 siz hala neyi kanıtlama peşindesiniz . Gelen bi iki damla kanamı güvenecek evleneceğiniz kişi sizin sözünüzemi ? Yapmayın alah aşkına. Ayrıca madem öyle piskopatça oradan akan kan önemli karakter güven değil ozaman ona önem veren insan şunuda düşünür ne biliyim gidip diktirmediğini ee bunu nasıl kanıtlıyacaksın ?

Bunu neden bu kadar dert ediyorsun ki ? Zaten kanama dediğin öyle şarıl şarıl gelmez bir damla bişey. Senin için bu neden önemli anlamadım ama endişelenecek bişey yok doktor ne demişse odur korkma.

Kendinizi hazırlamadan direkt işe gireresen yaralanacaksın ve büyük ihtimalle kanaman olup canın acıyacak? Cidden bunu mu istiyorsun

Konu sahibi mutlaka psikolojik destek al. Çünkü soruların çok acayip sorular.

Daha önce bir şey yaşamadığınızı biliyorsunuz. Ama bunun kanla kanıtının kendinize gösterilmesini mi istiyorsunuz? Bu ne biçim bir çelişki? Yaşamadıysanız yaşamadınız. Kan görünce mi emin olacaksınız?

Yok kendim için değil, eşim için kanıt olsun diyorsanız belli ki bu zihniyette adamla evlenme dememizi takmayacaksınız. Doktora birlikte gitseydiniz. Bakire deseydi adama doktor çünkü kanama garantisi falan yok. Kadınların yarısı kanamıyor. Ben de ilk ilişkimde falan kanamadım. Ama bence siz evlilik için yeterli olgunlukta değilsiniz, büyük ihtimalle yaşınız çok küçük. Yapma etme diyorum sana. Böyle ömür de evlilik de geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…