Kizlik Sorunsali

MmMarmelaTtT

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
319
275
18
Izmir
Arkadaslar merhaba...
Cocukluk arkadaşim bir itirafla geldi su an ve ben cidden bu konuda sifirim.
Benim mantigim tabiki dogruyu soylemesinden yana çünkü yalanla baslayan seyler yolunda gitmiyor ama onunda kendine gore hakli sebepleri var.

Aile dostlari araciligiyla biriyle tanisti aslinda durumundan oturu yanasmiyordu ama biraz zorlayici oldu diyebilirim. Cocuga iliski yasamadim demis (soylesem ve bu yuzden konusmayi kessek ailemin duymasindan korktum diyor) isin daha kotu yani da su an evlilik yolunda ilerliyorlar. Ve diktirmek istiyor, kan gelir mi diye soruyor. Benim hic bir fikrim yok acikcasi netten aradik net bisey yine yok ben aciklayamiyorsan vazgec diyorum o da sana guvendim bana yardim et diyor. Ne yapmaliyiz cidden bilmiyorum. Ama fikirlerinizi bekliyorum.

Eğer istanbul da yaşıyorsan bakırköy de Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakay var bir ara randevu alın bilgi alın. Eğer İstanbul da değilseniz arayın bilgi alın gerçekten iyi bir doktor

Kızlık zarının normalde kanamadığı durumlar olabiliyor. Bence diktirsin, kanamasa bile esnekmiş falan der artık.

Diktiren biri vardı kendini kollamad kanamıştı dikkat etmesi gerekiyor artık admalar ora bakmıyor ya

Şunu merak ettim. Hayatınıza giren erkeklerden bunu sorun eden oldu mu? Olduysa nasıl aştınız konuyu?
Vajinal estetik bolumunde bu kon baya ayrintili var. Ben yaptiranlari dogruyu soylemedikleri icin elestirmistim ama sonra cevremde bir kac vaka oldu hak verdim onlara. Erkekler kendilerinde her turlu seyi yasamak hakkini gorurken istiyolar ki karsi taraf tertemiz olsun. Durust davranip soyleseniz bile sonra her firsatta basiniza kakiliyor. Demekki kandirilmayi hak ediyolar dedim icimden

zamanında severek ve isteyerek yaşamışsa arkasında durması daha iyi olurdu bence
en nihayetinde evliliğe yalanla başlamış olacak
yine de insan hali bu kınamak istemiyorum

Riskli bir durum, evlendi ve yarın öbürgün eski sevgili herhangi bir yolla evlendiği kişiye herşeyi anlatırsa ayıkla pirincin taşını!

benim kanamam olmuştu ancak 2.de olmuştu.sonradan duyduklarımdan ve okuduklarımdan öğrendim aslında kadın gayet rahat olursa, adam da tam ayarında davranırsa zaten kanama olmuyormuş bile ilk ilişkide.

Back
X