- Konu Sahibi MmMarmelaTtT
-
Bu cok iyi oldu acikcasi aklima da gelmedi cok sagolun.Eğer istanbul da yaşıyorsan bakırköy de Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakay var bir ara randevu alın bilgi alın. Eğer İstanbul da değilseniz arayın bilgi alın gerçekten iyi bir doktor
Yok demedim acikcasi beni ilgilendirmezde benimki kanamadi hic onu dusundum.Nerden biliyorsun dersen, benimki üçüncü kez ilişkiye girdiğimde kanamıştı.
Nasık yanii?? Hiçbir zaman mı?Yok demedim acikcasi beni ilgilendirmezde benimki kanamadi hic onu dusundum.
Hayir. Hiç gelmedi.Nasık yanii?? Hiçbir zaman mı?
Benimkide hic kanamadi. Biraz iliskiye zor giriyoduk her seferinde az az yirtilmis o yuzden kanama olmamisYok demedim acikcasi beni ilgilendirmezde benimki kanamadi hic onu dusundum.
Vajinal estetik bolumunde bu kon baya ayrintili var. Ben yaptiranlari dogruyu soylemedikleri icin elestirmistim ama sonra cevremde bir kac vaka oldu hak verdim onlara. Erkekler kendilerinde her turlu seyi yasamak hakkini gorurken istiyolar ki karsi taraf tertemiz olsun. Durust davranip soyleseniz bile sonra her firsatta basiniza kakiliyor. Demekki kandirilmayi hak ediyolar dedim icimdenŞunu merak ettim. Hayatınıza giren erkeklerden bunu sorun eden oldu mu? Olduysa nasıl aştınız konuyu?
Su an ki erkek arkadasim sorun etmiyor ki zaten aktif bir cinsel hayatimiz var etseydi ayrilirdik muhtemelen çünkü yasanmisliklarimla Marmelatim ve bunu degistiremem.Şunu merak ettim. Hayatınıza giren erkeklerden bunu sorun eden oldu mu? Olduysa nasıl aştınız konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?