Kızlık zarı dikimi 2.işlem olanlar

naz3412

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2022
12
4
1
36
7 hafta önce kalıcı flep yöntemiyle işlem oldum ama gözlemim sonucunda bir terslik olduğunu gördüm ve kontrole gittim sonuç çift delik oluşması ve yüzde 80 ihtimal verdi ve 2.kez bu işlemi olacağım zaten psikolojim çok kötü üstüne 2.kez olması beni yıktı bu durumu yaşayan var mı ?

Niye kızlık zarını bu kadar dert ettiniz ki. Madem bu kadar önemli neden bozdunuz.
Bence kızlık zarı çokta önemli birşey değil şu zamanda.
Kızlık zarı dan önemli şeyler var bir insanda sizi seven zarınız için sevmez.

Eski ilişkilerinizi neden inkar ediyorsunuz ki.
Evet yaşadım çünkü istedim demek neden zor ki?
Sizi elestireceginden mi korkuyorsunuz eleştirdim ne derse desinler. Kabul etmeyen çeker gider sizi olduğunuz gibi seveni başınızın üstünde yeri olsun.

Hanımefendi size burdan açıklama yapmak zorunda değilim şahsım adına isteyerek yapmış olsaydım zaten uğraşmazdım insanların başına Herşey gelebilir değil mi ?
Ben birilerine kendimi ispat etmek için değil üzüerimde birilerinin pisliği bulunsun istemediğimden kendim için kendi ruh sağlığım için telafisine giriyorum ve bu kimseyi ilgilendirmez

Morelinizi yüksek tutun umarım 2. Sizin için kalıcı çözüm olur ve bir sıkıntı yaşamazsınız Allah'ın izniyle inşallah.

Allah razı olsun inşallah üzerimizde ki yük kalksın çaresiz olan herkes çare bulsun yeterki
Bunun ne denli birşey olduğunu gerçekten yaşayan biliyor çok korkuyorum tekrar olmazsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…