Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlık zarı dikimi hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım edinn....:(((
Daha önce bu ameliyatı olanlar nerde kime oldunuz şu an düğünüme çok az bir süre kaldı ve ben istemediğim birşey yaşadım 15 yaşında başımda gelen saçma sapan olaylar yüzünden.Düğünüm var nişanlıma anlatsam anlamaz asla ben suçlu olurum.Bana yol gösterin nolur???
Daha önce bu ameliyatı olanlar nerde kime oldunuz şu an düğünüme çok az bir süre kaldı ve ben istemediğim birşey yaşadım 15 yaşında başımda gelen saçma sapan olaylar yüzünden.Düğünüm var nişanlıma anlatsam anlamaz asla ben suçlu olurum.Bana yol gösterin nolur???
çok fazla bir bilgim yok ama bence özel bir muayenehaneye gitmelisin canım. yaşadığın il neresi bilmiyorum ama iyice araştır.mümkünse yakın sırdaş bir arkadaş abla falan birileri olsun yanında ne olur ne olmaz diye. 2.si zaten hemen yapılmaz o işlem sanmıyorum yani. önce gider konuşursun detaylı bilgiyi verir sonra gün alırssın doktordan. doğru mu bilemiyorum tam ama o dikişler çok uzun dayanmıyormuş o yüzden düğüne yakın yapıyorlar diye duydum. ama en doğrusunu doktor söyler tabi..
evet kalıcı ve geçici teknikler var. eger düğüne yakınsa geçici teknik kullanılıyor , kalıcı teknik için belli bir iyileşme süreci var çünkü. hangi şehirdeysen ona göre kadın doğum uzmanı yada plastik cerrahlar yapıyor sanırım. forumda bununla ilgili sayfa vardır muhakkak bi araştır istersen