Kızlık zarı dikimi

Kızlık zarı dikimi ücretleri nelerdir

• 2.500

OY: 4 57,1%
  • 5.000

OY: 3 42,9%

• Ankete Katılan
    7
Ben seni cok iyi anlıyorum bidahaya bu işin birmesini cok ıstyorum bende dugunum var birde
Bizi bizden başkası bilmez ki zaten... benim evlilik durumum yok yani adayım bile yok şuan ama yine de kurtulmak istiyorum bu durumdan. . senin durum biraz daha zor rabbim yardımcın olsun inşallah tutmuştur inşallah kurtulursun. Ne zaman oldun en son kontrolün ne zaman

Bizi bizden başkası bilmez ki zaten... benim evlilik durumum yok yani adayım bile yok şuan ama yine de kurtulmak istiyorum bu durumdan. . senin durum biraz daha zor rabbim yardımcın olsun inşallah tutmuştur inşallah kurtulursun. Ne zaman oldun en son kontrolün ne zaman
Bayram sonu tekrar bidaha olucam 2 ay once olmustum tutmayan yer için bir daha olucam

Acaba bebim birinin tutmamasındaki sebeb ne anlayamıyorum neye dikkat etcez ne yapıyorlarda bir kerede tutuyor acaba
Valla temizliğe dikkat ediyorum nemli bırakmıyorum balık yağına kadar aldım ben iyi gelir vitamin alayım diye. Yani son çare geçici tutmazsa elde o kalıyor gibi . Bende hiç bilmiyorum başkalarında nasıl tutuyor hani doktorum da kötü bı doktor değil alanında çok iyi ve kandirmiyor beni diğeri gibi tuttu diyip düğünden önce gel demiyor. Tutmuşsa ömürlük diyor bidaha gelmene gerek yok ve adam cidden uğraşıyor

4 kere aynı doktoramı oldunuz. Ne kadar ödediniilkini işte ankarada oldum taa 2018 de 3 ay sonra kontrole gittim hiç sorun yok tutmuş dedi ama düğünden bir kaç günce mutlaka gel dedi. Ben bı arkadaşımla gitmiştim

Geciciye imkanım yok günüm yetmiyor 3-4 gün içinde ilişki olması lazımmıs benim oyle bi imkanım yok dügün iiki taraflı olucak
Özelden yazıyorum canım sana

Back
X