• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık Zarı Dikimi

ince_pelin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
55
25
18
arkadaşlar kızlık zarı diktiren var mı? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, anlaşılıyor mu, nasıl yapılıyor ve kızlık zarı dikimi fiyatı nedir, bilgisi olan yaptıranlar cevaplarsa sevinirim
kızlık zarı dikimi kadınlar kulubu içinde araştırdığım bir konu, bilgisi olan olmayan herkes birşeyler yazmış fakat çoğunluk konuyu açanı kınamış, eşini kandırmaya utanmıyormusun gibi aşağılayıcı şeyler söylemiş. bu devirde olurmu hiç demeyin lütfn, kimin başına ne zaman ne geleceği hiç belli olmuyor. benimde aklıma birgün böyle bir konuyu düşüneceğim hiç gelmezdi fakat 1 senelik beraberliğim evliliğe doğru giderken, artık başka yapacak bir şey kalmadı bu durum için. onu aldatıyormuşum gibi geliyor ama beni bu şekilde bir girişime zorlayan onun laf arasında söylediği bazı cümleler oldu. aslında çok modern ve eğitimli bir insan olmasına rağmen, arkadaşlarla bir arada bulunduğumuz sohbetlerde bir yanının çok muhafazakar olduğunu farkediyorum. ben ona bir kerelik, alkollüyken olmuş birşeydi, bir daha olmadı desem bile, bunu kafaya takacağını ve bu ilişkinin evliliğe gitse dahi ömür boyu peşimizi bırakmayacağını hissediyorum. lütfen beni eleştirmeyin, kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyorum, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevineceğim

ben yaptırmadım ama bu konu eleştirilcek bir konu değil sonuçta bu sizin hayatınız ve ömür boyu mutluluğunuza gölge düşürmesinden korktuğunuz için istiyorsunuz.Burda neler görüyoruz.

Yahu sen ne bakıyorsun millete, önemli olan senin düşüncen, erkeklerin de yaptığı bir dolu şey var ama hiç birisi anlatmaz, zaten yapı itibariyle anlaşılmaz, olan yine kadına oluyor:((( .... hem bu kızlık zarı dikimi mevzusu artık Amerika'da inanmayacaksın acaip fazla yapılan bir operasyon olmaya başlamış, millet fantezi için kızlık zarı diktiriyormuş.... işin bir de bu yanı var yani, sen bildiğini oku arkadaşım takılma millete

Merhaba,

Vajina girişinde bulunan kızlık zarı, iç dudağın yaklaşık 1-1,5 cm gerisinde bulunan bir zar tabakasıdır ve bu zarın ortasında adet kanamasını ve diğer vajinal sıvıların akışını sağlayan, her kadından kadına değişen şekillerde delik ya da delikçikler bulunur. İlişki sırasında bu zar zarar görür ve %80 kanama meydana gelir. Kızlık zarı bekaret gibi simgesel bir durumu sembolize etse de, asıl amacı, henüz hijyen kurallarını ve bölgesel temizliğini tam yapamayan kız çocuklarına koruyucu bir tabaka olarak görülmektedir. Kızlık zarı bizim kültürümüzün içinde de olduğu gibi bazı toplumlarda bir namus göstergesi olarak adledilip, kan davalarından tutunda, kadına şiddete ya da mahalle baskısına kadar genişleyen bir yelpazede istenmeyen olaylara sebep olmuştur. Kliniklerimize bu şekilde gelerek, hayati bir takım sıkıntılar yaşadığını bildiren çok sayıda bayan hastamız bulunmaktadır. Kendini öldürmek isteyen, “zaten ben kendimi öldürmesem, evleneceğim adam öldürecek” ifadesinde bulunan hastalarımızın sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Bu hastalarımızın arasında tecavüze uğramış, mastürbasyon yaparken kızlık zarını zedelemiş ya da bir kaza ve ya spor aktivitesi sonucu kızlık kazına darbe almış bayanlar da var. Sorduğunuz sorulara dönecek olursak, kızlık zarı dikimi operasyonları, kesinlikle anlaşılmayan literatürde hymenoplasty olarak geçen ameliyatlardır. Ortalama 15-20 dakika sürer. Kızlık zarı dikimi sonrasında hemen taburcu olabilirsiniz. 1 gün evde istirahat sonrasında sosyal yaşantınıza dönebilirsiniz. Op.Dr. Bülent Cihantimur'un geliştirmiş olduğu teknik sayesinde %98 oranında başarılı sonuçlar aldığımız hymenoplasty operasyonu maliyetleri- kızlık zarı dikimi fiyatı için özel mesaj yoluyla bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlık Bakanlığınca alınan karar göre fiyat bilgilendirmesi yapamadığımız için lütfen kimlik ve iletişim bilgilerinizi özel mesaj olarak yollayınız. Estetik International temsilcisi arkadaşlar en kısa sürede size dönüş yapacaklardır.

arkadaşlar kızlık zarı diktiren var mı? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, anlaşılıyor mu, nasıl yapılıyor ve kızlık zarı dikimi fiyatı nedir, bilgisi olan yaptıranlar cevaplarsa sevinirim
kızlık zarı dikimi kadınlar kulubu içinde araştırdığım bir konu, bilgisi olan olmayan herkes birşeyler yazmış fakat çoğunluk konuyu açanı kınamış, eşini kandırmaya utanmıyormusun gibi aşağılayıcı şeyler söylemiş. bu devirde olurmu hiç demeyin lütfn, kimin başına ne zaman ne geleceği hiç belli olmuyor. benimde aklıma birgün böyle bir konuyu düşüneceğim hiç gelmezdi fakat 1 senelik beraberliğim evliliğe doğru giderken, artık başka yapacak bir şey kalmadı bu durum için. onu aldatıyormuşum gibi geliyor ama beni bu şekilde bir girişime zorlayan onun laf arasında söylediği bazı cümleler oldu. aslında çok modern ve eğitimli bir insan olmasına rağmen, arkadaşlarla bir arada bulunduğumuz sohbetlerde bir yanının çok muhafazakar olduğunu farkediyorum. ben ona bir kerelik, alkollüyken olmuş birşeydi, bir daha olmadı desem bile, bunu kafaya takacağını ve bu ilişkinin evliliğe gitse dahi ömür boyu peşimizi bırakmayacağını hissediyorum. lütfen beni eleştirmeyin, kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyorum, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevineceğim

gerçi kızlık zarı dikimi konusu yeni açılmış, merak ettim randevu aldınız mı ve yaptınız mı kızlık zarı dikimi? gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim. Tam olarak bu şeklde değil ama benimde bazı sorunlarım var. şu an bir sevgilim yok ama ileride bakirelik konusun sorun olabileceğinden çok korkuyorum. doktor beyinde bahsettiği gibi ilişkiyle değil başka yollardan kızlık zarı yırtılan çok insan var, gel de bunu anlat, inandırmaya çalış, konu eşini aldatmak değil aslında düzene ayak uydurmak, bazı geceler bu durum yüzünden uykularım kaçıyor:( bu arada Bülent Cihantimur sizi tebrik ediyorum, avrupada ödül almışsınız, tüm yazılarınızı okudum forumdaki, gurur duydum inanın. randevu alıp konuşmak yerine ilk etapta arkadaşın geridönüşünü beklemek istiyorum, kusura bakmayın çünkü çekimdiğim bir konu, hem boşuna zamnınızı çalmak istemem, cesaret etmem gerekiyor önce

hocam teşekkkür ederim ilginiz için, yazdıklarınız gerçekten çok anlamlı benim için, vakit ayırıp uzun uzun yazdığınız içinde çok teşekkür ediyorm. randevu almak istiyorum ben, şimdi yazıyorum bilgilerimi, tekrar teşekkürler hocam inan çok rahatadım

arkadaşlar sonucu buradan paylaşicam, minnosmine gerçekten fikrin çok doğru, aldatmak değil bu düzene ayak uydurmak:(((

Merhaba.. ben bugün gecici yaptirdim.. hatta bunla ilgili sonuc alinca kapsamli konu acacaktim... düğünü m yarın yani sonuc yarin olcak dr. Cok guven verdi ama o kadar korkuyorum ki :'(

forumun en çok dışlanan ama türkiyenin gerçeği bir konu, açıkça yazdım evet, sonuna kadar da arkasındayım konunun, özel msjla destek olan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. kızlık zarı dikimini Bülent cihantimur hocama yaptırdım. hemen hemen üzerinden 1 ay geçti ilk hafta biraz sızlama ve leke gibi kanama olsa da 3-4 gün sonra toparlandım. kimse kimseyi bu konuda yargılayamaz ve kimseye bu hakkı vermiyorum!!!! bu benim bedenim ve ne istersem onu yaptırırım. özel msjlar saçma sapan şeyler yazanlara tek bir laf dahi etmicem. açtığım bu konu başlığıyla eminim pek çok arkadaşa faydalı oldum ve kendimde Bülent hocayı tanıyarak gerçek anlamda çok iyi bir iş yaptığımın farkına vardım. arkadaşlar eğer bu kızlık zarı davası gerçekten kafanızı bulandırıyor ve gündelik yaşamınızı takıldığınız bu sorun sebebiyle kahrediyorsanız, hiç düşünmeden yaptırın derim. ben Bülent hocaya yaptırdım burada önemli olan o dr. bu dr. değil, sizsiniz, kafanıza en çok yatan cerrahı seçin ve tercihlerinizi başkalrı değil siz değerlendirin. özel msj yoluyla iletişime geçmek isteyen arkadaşlar, bu konu artık benim için kapandı, söyleyeceklerimi söyledim. ilgi ve cesaret veren tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Op. Dr. Bülent Cihantimur'a da ayrıca minnetlerimi sunuyorum, çok ilgilendi ve gerçekten bir abi gibi operasyon sonrası da alakasını kesmedi... saçma sapan işi gücü olmayan şahıslar kızlık zarı dikimiyle alakalı olarak sert uslupla cvplar yazıyorlar, inanın bir kadın olarak en çok da o zedeliyor insanı, hemcinsinden korkuyor insan... yazık sizin gibi kadınlara!

ben kınamak için yazmıyorum sadece şunu demek istiyorum bakın görün ve ders alın sonra yine siz yanıyorsunuz o bırakıp gitti kime ne oldu yine kıza kadına oldu erkek başlar elinin kiri akıllı olun kızlar geleceginizi çöpe atmayın çok yazık ya çok üzülüyorum böyle çaresiz yazı yazanlara......

fantazi için böyle bir şey mi yapılırmış :KK70: ..... tanışmıştım kadın gerçekten biliyor bu işi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kızlık zarı dikiminden ziyade ....isimli ürünü merak ediyorum arkadaşlar kullanan var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X