Kizlik zari diktirenler lütfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mku
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
12
0
1
29
Kizlik zari ameliyati yerine vajina daraltma yapildi lütfen bilgi verirmisiniz ise yararmi

Deneyimi yok ise bayağı saf ise bu konuda işe yarar tabi kandırır kızım numarası yaparsın ama sende iyi numara yapmalısın kanama olmayacağı için zarım esnek yalanını kullanabilirsin yerse... Bu arada daha mı ucuza geldi böyle ?

Hayır daha uyguna gelmedi 1700 lira yapildi bana inanirmi bilmiyorum ama doktor kesiin garanti verdi kesin kanayacak dedi kesin dedigi icin yaptırdım

Mesaja kisi eklemek istiyorum ama yapamıyorum yardim edermisin

Anlayisla karsilamayacagini düşündüğüm icin ama kültürlü biri yinede guvenemiyorum

Doktorun isminden ve nickinden Hatayli olduğunu anladım.
Ben de hatayliyim.
Keşke dürüst davranmayi deneseydiniz. Yine de sizin seciminiz mutluluklar

Yalanci mıyım değilim ama bunu saklamam gerektigini düşünüyorum kendim icin bir erkegi inandirmak icin degil o erkegin ne yapacagini bilemem oyüzden susmam gerektigini düşünüyorum bu parayla yapilabilecek biseyse neden yaptirmayim

Sanane dogru sadece soru soruyoruz bilgi edinmek istiyoruz erkeklerin coguna güvensizlik damgasi vurulmustur kadinlar sadece guveniyor ve sonu hüsran bu seferde erkekler husrana ugrasin

İki yüzlü erkekler yüzünden gencecik kızlar kendilerine acı çektiriyor farkında mısın? İki yüzlü ahlaklı gözüken ahlaksız toplum yüzünden. Önce herkes çuvaldızı kendine batırsın.

Cok isterim dürüst olmayı ve soylemeyide düşünüyorum ama gercekten alacagim tepkiden korkuyorum ya aileme soylerse onun garantisi olmadigi icin susmayi tercih ediyorum simdilik..

Evet aynen öyle keske iki yüzlü olmazsanizda size guvenilse..

hiçbir erkek benım canımdan kıymetlı olamaz.
benı seven kızlıgımla sevmesın, karakterımı sevsın.
kendıne saygın olursa
başkalarının da sana saygısı olur

Reactions: mku
Bu yüzden cekinerek yazdim buraya surekli olarak boyle insanlar

Çıkıp elestiriyor herkez hata yapar bazilari geri dönüşu olan seyler bazilari ise degil..

İş işten geçmiş burada kimseyi eleştirmek düşmez. Karşı tarafı yeterince tanıyorsanız söylemenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…