T Turtle12 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Mart 2021 2 0 1 28 18 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Turtle12 #1 Merhabalar bi şey merak ediyorum ona gore doktora gideceğimde kızlık zarı muayenesine devlet hastanesindeki doktorlar bakıyor mu acaba
Merhabalar bi şey merak ediyorum ona gore doktora gideceğimde kızlık zarı muayenesine devlet hastanesindeki doktorlar bakıyor mu acaba
Tiniminimavihanim Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım Pro Üye Anneler Kulübü 20 Aralık 2020 17.178 En iyi cevaplar 2 76.649 548 18 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Turtle12 #2 Turtle12 .!.: Merhabalar bi şey merak ediyorum ona gore doktora gideceğimde kızlık zarı muayenesine devlet hastanesindeki doktorlar bakıyor mu acaba Genişletmek için tıkla... Sonuçta kadın doğum uzmanı olacağı için bakar diye biliyorum bakmazsa da özele giderseniz orda yardımcı olurlar
Turtle12 .!.: Merhabalar bi şey merak ediyorum ona gore doktora gideceğimde kızlık zarı muayenesine devlet hastanesindeki doktorlar bakıyor mu acaba Genişletmek için tıkla... Sonuçta kadın doğum uzmanı olacağı için bakar diye biliyorum bakmazsa da özele giderseniz orda yardımcı olurlar
Kizilsacliesra Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Mart 2021 176 25 48 31 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Turtle12 #3 Turtle12 .!.: Merhabalar bi şey merak ediyorum ona gore doktora gideceğimde kızlık zarı muayenesine devlet hastanesindeki doktorlar bakıyor mu acaba Genişletmek için tıkla... Bakıyorlar ama kayda geçer
Turtle12 .!.: Merhabalar bi şey merak ediyorum ona gore doktora gideceğimde kızlık zarı muayenesine devlet hastanesindeki doktorlar bakıyor mu acaba Genişletmek için tıkla... Bakıyorlar ama kayda geçer