kızlık zarı ilk gece

öyle acısı geçmicek diye bişey olmazda sadece kişiye göre kanama miktarı değişebilir. Ilk girdiğinde acır durduk yere acımaz sadece bi süre girerken acıma olur

heh bende onu diyorum işte ilk gece ilişkiye girerken acıma kanama olur tamam ama daha sonraki gecelerde DE ilişkiye girerken acıma olur die düşünüyorum bi süre işte bi hafta kadar felan

Son düzenleme:
kimseye soramıyorum bari size sorayım :) benim merak ettiğim bişey var bi arkadasım evlendi ve düğünden ertesi günü balayına gittiler.
ya bu kızlık zarı ilk gecede yırtılıyo ve ertesi gece geçiyormu acısı.. sonuçta yara ve 1 hafta sonra felan geçmezmi ancak.. şimdi bu kız arkadasım balayını zehir etmiş olmuyor mu sırf merak ediyorum ama soramam tabi :)

ben evlendikten bir hafta sonra felan balayına giderim ki biraz iyileşsin balayı odası burnumdan gelmesin :P :34: :1::1::1::1::1:

:):) bu kızlık zarı yırtılması dediğin olay ameliyat değil ki 1 hafta boyunca sürsün,1-2 gun idrar yaparken yanma dışında bir sorun yok istersen balayından sonrada yapabilirsin :)

:):) bu kızlık zarı yırtılması dediğin olay ameliyat değil ki 1 hafta boyunca sürsün,1-2 gun idrar yaparken yanma dışında bir sorun yok istersen balayından sonrada yapabilirsin :)

oldu ne anlamı kaldı balayının o zaman :)))) ben yinede ertesi sabah yola cıkmam yaaaani bir iki gece sonra cıkarım acır oturamam yaa arabada okadaruzun :P :27:

yazılanları gülerek okudum :40: yok yaraymış yok fazla kanamaymış mantıksız ve komik şeyler bunlar ben bi yerde okumuştum ilk gece kan tavana fışkırmış göya :1: damarı kessen tavana gitmez ya abartıya bakın :1: ilk gece kendini sıkmazsan çok fazla acı hissetmezsin az da bi acı olur bu normal bi kaç damla kan gelir o kadar yani ve bu acı günlercede sürmez

Her konuya muhalefet olacak bir insan degilim evli de degilim.Nedense korkmuyorum boyle biseyden cok kafama takacak kadar.Bir de cok afedersiniz ama arkadasinizin cinsel hayatini neden bu kadar merak ettiniz ki neden balayi zehir olsun.İliski esiyle kendilerinin bilecegi is sizinle paylasmamis belki de mahrem olduguna inaniyor.

Ne yarası ne 1 haftası ya?
Okuyunca şaşırdım. Bu kadar mı bilgisiziz cinsellik konusunda? :50:

Yeterince ıslanırsan hiç acı hissetmezsin.
Kızlık zarının yırtılmış olmasıda balayı için problem yaratmaz tabii ki.

bu tarz korkuların tek nedeni kız cocukları olarak küçükken bunların bize anlatılmaması,bu tür şeylerin konuşulmasının ayıp sayılması vs vs

bu tarz konular ve bu tarz düşüncelerin cevaplanmaması hep vajinusmusa yol açıyor
acıyıp acımaması o an senin elastikiyet durumuna baglı birazda
acıyan bundan yaralanan ve acillik olanda yok
ameliyat değil bu
kasmaya gerek yok....

ha ben ilk gecemi evde yaşamak istiyorum otel odasında yaşamak istemiyorum diyorsan o ayrı ve tercih meselesi tabiki
ama balayınada bunun için 1 hafta sonra gidilmez
doğum değilki bu dinlenesin yatasın :D

Son düzenleme:
heh bende onu diyorum işte ilk gece ilişkiye girerken acıma kanama olur tamam ama daha sonraki gecelerde DE ilişkiye girerken acıma olur die düşünüyorum bi süre işte bi hafta kadar felan

tabi tabi oluyor ilişkiye girerken tabi 1 hafta değil 2-3 ay devam ediyor alışıncaya kadar:) fakat ilişkiye girerken sadece. öyle balayına gitmeye engel değil yani rahat rahat gezersin oturup kalkarsın onla ilgisi yok yani

Back
X